Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Co na to říci, jak píše KevSpa patří to i k mé srdeční záležitosti. Tento seriál sleduji již několik let a nenechám si ho nikým pošpinit. První série byly úžasné, perspektivní, vtipné. Pak se začali ve větší míře obměňovat herci, ale pořád to bylo perfektní. S 9. sérií, kdy nám přišlo mladá kůže v podobě nových stážistů se mi to zprvu nezalíbilo, ale poté jsem si na ně zvykla. Momentálně jsme po finiši 14. série a já si tak trochu říkám, jestli už není čas to zastavit? Ano, miluju to a pořád se k tomu budu vracet a budu se koukat na epizody, které jsem viděla už stokrát.. ale nechci, aby se to překotilo v seriál, který točí stejné situace pořád dokola a vztahy se mění v otřesné a nepochopitelné. Mimo tyto aspekty jsou zde perfektní herci, nejlepší hudební výběr a perfektní střih.

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Právě jsem dokončila všech sedm sérií. Už asi po stopadesáté. A nikdy toho nebudu mít dost. Vždy jsem chtěla žít (nebo se aspoň podívat) ve Stars Hollow, zažít všechny akce od 24hod tanečního maraton, přes Life and Death Brigade, po maratón pletení. Být opklopena lidmi, kteří jsou jako ti ze Stars Hollow, okusit kávu od Luka, dát si něco dobrého od Sookie. Každá postava je jedinečná a všechny do sebe perfektně zapadají. Vztah Lorelai a Rory je to, co si každý rodič přeje. Při sledování finále jsem pokaždé tak šťastná a tak dojatá. Srdeční záležitost <3

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Dneska mi to došlo. Teď. Po konci seriálu, kdy skončily poslední vteřiny finálového dvoudílu. Došlo mi, jak moc pro mě seriál znamená. A měl své pro a proti, své vrcholy a pády, já asi ale nezám seriál, který by měl každý díl opravdu našlapaný a každou sérii hvězdnou. Podle mě jde o celek, když si to celé shrnete a uvědomíte si, co to pro vás znamená a co to ve vás zanechalo. Kdysi, když jsem začala seriál sledovat, byl pro mě oblíbenou postavou Leonard. Avšak díl od dílu jsem si zamilovávala Howarda, protože jeho vtipné hlášky tomu dávají to správné kouzlo. Finále seriálu ve mě zanechá stopu podobně jako Gilmore girls, myslím tím finále v podobě potoků slz, protože to bylo krásně uděláno. K Teorii velkého třesku se budu pořád a pořád vracet a budu to předávat dále. Díky za všechno!!! <3

Orange Is the New Black

Orange Is the New Black (2013)

Umí být brutální, umí být vtipný, umí být smyšlený a umí být velmi reálný a poučný. Jenji Kohan mi dala druhý seriál, ke kterému se budu vracet.. a ráda :-) díky za vše! A pro ostatní - určitě stojí za to! Má to svoje ups and downs, ale být vámi, jdu do toho ;-)

Příběh služebnice

Příběh služebnice (2017)

Perfektní, dokonalý, bombový seriál. Příběh, herecké obsazení a jejich výkony, kamera a neustále napjatá atmosféra. Není díl, kdy by se mi netajil dech nebo bych nebyla překvapená. Sedím s otevřenou pusou dokořán a pořád si to užívám. Knihu jsem nečetla, ale po zhlédnutí každé episody mám nutkání se do toho pustit. Úžasná Elisabeth Moss je perfektní snad ve všem, co natočí. A za hudební doprovod a soundtracky, které se zde objeví je to jasný plný počet!

Šílenci z Manhattanu

Šílenci z Manhattanu (2007)

Mad Men je seriál, který si to všechno, co se o něm říká, zaslouží. Ať už to začíná vykreslením doby, hereckými výkony, provedením, hudbou, obsazením.. je to zkrátka a jednoduše brilantní a vždy se k tomu budu velmi ráda vracet! Mezi oblíbené si řadím Elisabeth Moss, jelikož se ji podařilo ztvárnit Peggy výborně. Bez vtipu, sarkastických poznámek a chování Sterlinga by to nešlo, navíc se na Johna Slatteryho strašně dobře kouká, takže to je druhá osoba. Mezi další, bez kterých by to pro mě nešlo se řadí samozřejmě Don, Stan Rizzo, Joan a Sally. Kiernan tímto seriálem vyrostla a otevřela si dveře do světa.