Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (107)

plakát

Americký sen (2010) 

Mnoho věcí film zachytil pravdivě. A ačkoliv to je už nějaký čas co jsem snímek viděl, pamatuji si že jsem cítil smrdutý dech jakéhosi chlapa... Ten chlap se jmenoval Marx, a jeho dech byl cítit socialismem. Film upozorňuje na nedostatky kapitalismu. A to je něco za co se nemůžu úplně postavit. Přesto doporučuji. Jelikož ten chlap co cestuje časem je oficiálně nejdrsnější animovaná postava vůbec! A to je víc než dost důvodů.

plakát

Ant-Man (2015) 

Nejlepší konec v historii Marvelovských filmů.

plakát

Apokalypsa (1979) 

Psychadelické, šílené, depresivní a apokalyptické. Je těžké tento film popsat slovy, neb každý si na něj utvoří vlastní názor, podle toho co uvidí.

plakát

Assassin's Creed: Embers (2011) 

Důstojné zakončení jedné z nejlepších herních postav vůbec. S Eziem jsem strávil mnoho času a právě nyní, když jsem se rozhodl, že znovu rozehraju AC2, rozhodl jsem se, že znovu očekuju tento film. A moje hodnocení se moc nezměnilo. Pořád si myslím, že příběh se žluťačkou byl zbytečný a film se měl víc soustředit na Ezia. Nic to ale nemění na tom, že Eziova smrt je šíleně smutná a jedná se o moment, kdy jsem slzy nezadržel. Requiescant in pace, Ezio Auditore da Firenze.

plakát

Astartes (2018) (seriál) 

Pokud po zhlédnutí tohoto vás Warhammer 40k alespoň trochu nezaujal, myslím, že nemůžeme být kamarádi.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Klasická "Troškovina". Debilní postavy, příběh a k soundtracku se radši nebudu ani vyjadřovat. Za celý film jsem zpozoroval jen jednu vtipnou scénu. Což je dost slabé na to že se má údajně jednat o komedii. Ať už si tento komentář čte kdokoliv, radím mu aby radši na tento film ani nemyslel.

plakát

Backstage (2018) odpad!

Film jsem neviděl. Ani nehodlám. Ovšem hraje v tom Ben Cristovao a tak to posílám do prdele rovnou, jakože já se jmenuju já, to vám přísahám!

plakát

Barbie Dreamhouse Adventures (2018) (seriál) 

Je to nic moc. Fajn, pokud máte doma holčičku, a nemáte jí co pustit. Jinak sám se na to fakt nepodívám. Adios