Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (210)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Nolan opět dokázal, že umí. Tři hodiny utekly ani nevím jak. Skvělý příběh, skvělé herecké výkony, o tom žádná. Za mě nejlepší film tohoto roku.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Tak si to shrňme. Absolutně jsem nečekala, co od Kazmova filmu mohu čekat. Jako zklamaná určitě nejsem. Co se týče hereckých výkonů, no nebylo to zrovna na Oskara. Ale člověk musí brát film trochu s nadhledem. Kazmovina jak vyšitá no. Ale já i ostatní v sále jsme se bavili. Z kina nikdo neodešel. Filmy trochu připomíná Dannyho parťáky s myšlenkou jít si za svým cílem a nevzdat se i když nám život nerozdává dobré karty, o tom život. Kazmova vzpomínka na bejvalku ke konci filmu, asi se úplně nevyrovnal s jejich rozchodem…..

plakát

Tři mušketýři: D'Artagnan (2023) 

Naprosto geniální kamera při bitkách, člověka to naprosto vtáhlo do děje. Trochu jsem se bála, že budu srovnávat s původní verzí, ale zklamaná rozhodně nejsem. Trochu mi byl nesympatický starší vzhled královny. Ale už se moc těším na pokračování.

plakát

M3GAN (2022) 

To je zase békovina 🤦‍♀️

plakát

Tekutý písek (2019) (seriál) 

Od prvního dílu sledovačka se zatajeným dechem. Nejhorší bylo jak vůbec nechápala co se vlastně stalo, proč je ve vězení. Poslední díl možná trochu zdlouhavý, ale člověk alespoň pochopil postoj soudu.

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Jediné co nechápu je, jak Kozub dokáže takhle pořád šilhat :-D Každopádně Tři tygry mám ráda a videím na YouTube se ráda zasměju. Trochu to vypadá, jak když by to režíroval Troška :-D A občas jsem se přemlouvala, abych to nevypnula. Ale ten konec byl dobrej. Kluci si to zasloužili.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Jedním slovem WAU. Chyby a křivdy z minulosti napraveny. Posledních 30 minut jsem film sledovala se zatajeným dechem…

plakát

Seveřan (2022) 

Tak já nevím, zda je semnou něco špatně, ale režisér musel být při natáčení tohoto filmu totálně zhulenej nebo si vzal o dva prášky navíc. Film totálně o h…ě. Dějově tak herecky slabé. Dva lidi, co seděli vedle mě odešli…. Možná jsem měla jít s nimi 🙉

plakát

Batman (2022) 

Perfektní atmoška, skvělý soundtrack, film mě celou dobu fakt bavil a nový Batman je v té masce fakt sexy. Temný rytíř se mi možná líbil o malinko víc, ale ani zde nemám co vytknout, možná trošku délku filmu, ale ničemu to neškodilo.