Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (452)

plakát

The Walking Dead: The Ones Who Live (2024) (seriál) 

Celkem kvalitně zpracované a od jednoho z hlavních pokračování původního TWD bych ani nic jiného nechtěl a neočekával. Na tohle jsme kurva čekali! Rick is back bejby! A ne, teď nemyslim tohohle Ricka, ale Ricka Grimese. Čekal jsem to víc akční a víc ve starym stylu a méně těch intimnějších chvil, ale i přes to to stálo za to. A jak už my víme... Když jsou Rick a Michonne spolu, nikdo je nezastaví ať už dělaj cokoliv. Teď mě teda napadla perverzárna a přitom je asi zastaví... ale jen na chvilku XD Pardon, zase myslim na 4 věci naráz a pak vznikaj tyhle hovadiny. .............................................................................................. SPOILERY: Jediné 2 věci, co mě mrzí jsou, že 1. neukázali víc toho potom. Delší setkání s přáteli a rodinou, hlavně s Darylem. Takhle to působilo dost odbytě, škoda. Sakra... ten může bejt na Judith jen a jen pyšnej, jaká silná a pěkná holka z ní vyrostla. 2. Že na něj nešla Michonne trochu víc z ostra a on byl jakoby úplně otupělej. Ikdyž chápu, že to mělo působit jako s Neganem (úvodní scéna na konci 7. a začátku 8. sérky). Podobná situace.

plakát

The Last of Us - Drž mě za ruku (2023) (epizoda) 

Tohle bylo slušný. Jejich chemie se mi začíná fakt líbit. KONEC: A jo, bylo to tak blbý až to bylo dobrý XD

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Teplej nejsem a ani nikdy nebudu. Všechny intimnější scény jsem se díval jinam, ale jako... jen opravdu hodně kvalitní a emotivní scény mě dokážou rozbrečet. Tady se to povedlo na jedničku, neudržel jsem se. Úžasná práce s jejich vztahem. Díl trochu mimo, ale naprosto úžasnej. Kdyby to bylo samostatně a ne v téhle sérii, tak to má stopro i větší hodnocení než 73%, protože by si nikdo stěžoval na nedodržení předlohy. Teď ale prosím další díly s hlavními postavami.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Kdybych psal něco normálního, tak bych jen opakoval Torena. Takže jednoduše... pokračuje to v úžasném vizuálu i stylu vyprávění jako jednička. Jen je o poznání svižnější a akčnější. Těch 166 minut mi ani nepřišlo. Musím vypíchnout ale hudbu neuvěřitelného mistra Hanse Zimmera, která na mě zapůsobila opravdu tak moc, že pro to jen těžko hledám slova. Tenhle film je jedním slovem fenomenální. Kéž by bylo více tak úžasných filmů, na kterých si budou dávat tvůrci tak záležet.

plakát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda) 

HRY JSEM NEHRÁL - První půlhodinka nic moc, ale pak to konečně začíná bejt zajímavý. Nějakej úvod to ale musí mít. Teda to obsazení Ellie se jim nepovedlo. Ne, že by nedokázala hrát, to ne, ale nevypadá jako ona. Sice jsem hry nehrál, ale jak vypadá Ellie vim.

plakát

Rick a Morty - Fear No Mort (2023) (epizoda) 

Neuvěřitelný, psycho, divný, depresivní, ale přitom hluboký. Jeden z těch perfektně zpracovanejch dílů.