Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Hudební
  • Dokumentární
  • Romantický

Oblíbené filmy (7)

Hawaii

Hawaii (2013)

Výtečně natočený komorní příběh o touze a nesmělém hledání spřízněné duše. Vynikající sugestivní hudba, minimum dialogů, a přesto strhující snímek, kde hlavním hrdinům nepřestáváte držet palce. Křehkou nostalgii oživuje zvuk argentinského venkova a horko, které umocňuje napětí příběhu. Jeden z nejlepších gay filmů vůbec.

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020)

Zahoďte předsudky vůči soutěži Eurovize. Tenhle film je zábavou nejen na období karantény. Příběh o snu zúčastnit se světové pěvecké soutěže je vyprávěn s velkým vtipem a nadsázkou, přitom kultovní Eurovizi nijak neshazuje. Oba hlavní představitelé hrají a zpívají výtečně v rámci daného žánru, zákulisí velkolepého eventu je zábavně zachyceno do jemných detailů. Vedle milostného příběhu snímek nabízí několik témat - od vytrvalosti jít za svým snem přes marnivost populární hudby až po prázdný, i když srdečný život v zapadákově. Určitě doporučuji. Výborný soundtrack!

Na konci světa

Na konci světa (2017)

Syrový, přesto citlivý film o poznávání sebe sama, o samotě a hledání spřízněné duše. Mistrovsky natočený debut, naturalistické vyprávění z totálního zapadákova v kontrastu s hřejivou něhou postupně vznikající lásky. Jeden z nejlepších gay filmů vůbec, rozhodně nejlepší gay snímek loňského roku. Herecké výkony jsou vynikající, atmosféra filmu mrazivá, podmanivá, smyslná i dojemná. Naprosto uvěřitelný příběh, přesvědčivě zfilmovaný.