Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obsahy (3)

Whodunnit?

Whodunnit? (2013) (pořad)

Třináct cizinců si přijíždí do honosného sídla zahrát hru. Avšak netuší, že onou hrou je vražda. První na sebe nenechá dlouho čekat a brzy jim tajemný komorník Giles (Gildart Jackson) oznamuje, že se všichni stali součástí hry o život. Pokud si povedou v řešení vražd dobře, dožijí se další dne. Pokud ne, mohou se stát další obětí. Vrah se však skrývá mezi nimi. Kdo je hříšníkem a kdo se stane vítězem, který získá odměnu 250 000 dolarů?

Chalk

Chalk (1997) (seriál)

Galfast High je taková obyčejná střední škola. Učitelé se na výuku těší snad ještě méně než žáci, učebny jsou očíslované stylem, jako když zamícháte balíček karet, ředitel se schovává ve skříni a po dvě vyučující hodiny si nikdo nevšiml, že jeden z učitelů je již po smrti. Do tohoto chasu se zapojuje nová učitelka Suzy Travis, jejíž zvykání si na školní systém nijak nepomáhá zástupce ředitele Eric Slatt.
Dílo dnes již známého seriálového tvůrce Stevena Moffata (Coupling, Jekyll, Sherlock), které bylo napsáno, jak sám tvrdí, na základě jeho zkušeností s výukou angličtiny na střední škole.

Novel Adventures

Novel Adventures (2008) (seriál)

Lizzie McKenzie se nedávno přestěhovala se svým manželem Mikem do Los Angeles. Protože nikoho ve městě nezná, rozhodne se zapsat se do knižního klubu. Zde potkává Amy, Lauru a Joannu, které se do klubu chodí „zašít“ před každodenní rutinou. A protože ani jedna z dam nepokládá hluboký rozbor díla a myšlenek autora za přínosný, rozhodnou se pro něco jiného. Místo toho aby knihy pouze četly, hodlají je prožít…

Reklama