Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Obsahy (16)

Strážce spravedlnosti - Vengeance Is Mine

Strážce spravedlnosti - Vengeance Is Mine (2012) (epizoda)

Po útoku na budovu SIU Elijah Kane (Steven Seagal) pohřbívá své přátele a chce pomstít jejich smrt. Shromažďuje nový tým a vydává se po stopách, které vedou přes hranice do kanadského Vancouveru.

Strážce spravedlnosti - Ep.13 - The Shot

Strážce spravedlnosti - Ep.13 - The Shot (2012) (epizoda)

Když se Kane (Steven Seagal) konečně dostane blíž k Magellanovi, agent FBI Sloan povolá všechny dostupné složky, aby ho i jeho tým našli a zatkli. Kaneův tým svádí závod s časem, jsou ochotni obětovat všechno, aby se jim povedlo dostat se k Duchovi dostatečně blízko na to, aby ho Kane mohl zabít.

Strážce spravedlnosti - Angel of Death

Strážce spravedlnosti - Angel of Death (2012) (epizoda)

Kane věří, že se Duch snaží koupit kufřík s jadernými bombami, které byly propašovány do země, a tak se se svým týmem vydává po stopě, i když má pochybnosti, jestli to všichni členové týmu zvládnou.

Strážce spravedlnosti - Violence of Action

Strážce spravedlnosti - Violence of Action (2012) (epizoda)

Duch chystá ve městě novou akci na praní špinavých peněz. Na scéně se objevuje Kaneův starý známý Bojan. CIA je přesvědčena, že Bojan přijel tuto akci na praní špinavých peněz chránit.

Strážce spravedlnosti - Blood Alley

Strážce spravedlnosti - Blood Alley (2012) (epizoda)

Elijah Kane (Steven Seagal) pracuje znovu pro vládu poté, co mu bylo slíbeno, že CIA poskytne informace o tom, kdo zaútočil na jeho předchozí tým. Kane s novým týmem musí zabít šéfa gangu na vysoké úrovni zapojeného do pašování lidí, ale vyšetřování odhaluje mnohem větší zločinecké spiknutí zahrnující obchodování s lidskými orgány. Po nezdařilém zásahu pronásleduje Kane notoricky známého obchodníka s orgány, aby ho dovedl blíže k tajemnému Duchovi.

Strážce spravedlnosti - Brotherhood

Strážce spravedlnosti - Brotherhood (2011) (epizoda)

Kane (Steven Seagal) a jeho tým se snaží rozbít syndikát organizovaného zločinu známý jako Yakuza. Podaří se jim při tom zachránit rukojmí a skoncovat s Yakuzou jednou pro vždy?

Strážce spravedlnosti - Lethal Justice

Strážce spravedlnosti - Lethal Justice (2011) (epizoda)

Kane (Steven Seagal) a jeho tým jdou proti árijskému bratrstvu „Nová naděje“, které se chystá ovlivnit hlasování veřejnosti do městských voleb. Elijah Kane, který se sám potýkal s posttraumatickým stresem, je povolán, aby pomohl svému nemocnému kamarádovi z války.

Strážce spravedlnosti - Street Wars

Strážce spravedlnosti - Street Wars (2011) (epizoda)

Díky zvyšujícímu se počtu obětí se Elijah Kane (Steven Seagal) a jeho tým SIU snaží najít distributora nové drogy, toxické pilulky „E“, což způsobí, že se dočasný člen SIU Gates (Kyle Cassie) dostane do životu nebezpečné situace. Pátrání probíhá hladce, dokud nejvyšší ředitel policie nepověří Kanea, aby chránil excentrického dokumentaristu.

Strážce spravedlnosti - Deadly Crossing

Strážce spravedlnosti - Deadly Crossing (2011) (epizoda)

Když Seattle zaplaví vlna násilných a bezohledných obchodníků s heroinem, vede Elijah Kane (Steven Seagal) elitní oddíl tajných policistů, aby je zatkl a postavil před soud, a to jakýmkoliv způsobem. Elijah Kane je pod tlakem náčelníka Gravese (Adrian Hough), aby skoncoval s ruským drogovým gangem.

Strážce spravedlnosti - Dark Vengeance

Strážce spravedlnosti - Dark Vengeance (2011) (epizoda)

V Seattlu řádí sériový vrah, který rituálně vraždí tanečnice, které se nápadně podobají nové policistce Sarah Montgomery (Sarah Lind). Po zadržení sériového vraha tým věří, že je případ uzavřen. Záhy se však objeví další mrtvá žena, u které modus operandi odpovídá zadrženému sériovému vrahovi. Elijah Kane (Steven Seagal) se tak se svým týmem znovu pouští do pátrání po nebezpečném násilníkovi, aniž by tušili, že vrah si za další oběť vybral Sarah.

Ve stínu gangu

Ve stínu gangu (2019)

Zkorumpovanému expolicajtovi zabijí syna. Při svém pátrání je nucen spojit síly s místním detektivem a bývalým mafiánem, aby dopadli vraha a postavili ho před soud.

Reklama