Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (898)

plakát

Nikdo (2021) 

Neskutečná jízda! Mrtvej rusák, dobrej rusák!

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Tak jen za první a poslední díl (a za téma vůbec) si ten seroš zaslouží kilo jak vyšitý! Po hodně dlouhé době první seriál, na který jsem se fakt každý týden těšil jako malej kluk...:⁠-⁠)

plakát

Ratatouille (2007) 

Ač mám na frantíky svůj názor a jejich kuchyni obzvlášť (týrají husy, žáby a šneky jen proto, že každé větší zvíře by jim nakopalo prdel....), tak filmy o nich celkem můžu. Jen o pár z nich můžu tvrdit, že jsou fakt dobrý, ale až tady u závěrečných titulků jsem poprvé pronesl "To bylo tak krááásný!!" Zkrátka a dobře: pět knedlíků v první cenový!

plakát

Oppenheimer (2023) 

Rozhodně a definitivně něco jiného,  než co jsem čekal,  ale z kina jsem po dlouhé době odcházel s naprostým uspokojením. Jen škoda,  že uběhne nudná hodina před tím,  než se něco začne vůbec dít...

plakát

Zvíře (1977) 

Až při scéně v letadle/vrtulníku mi došlo, proč budou tyhle starý filmy stokrát lepší, než dnešní akční. U dnešních se nebudete bát, jestli to hlavní hrdina vůbec přežije, protože se vše točí před zeleným plátnem. Tady samozřejmě ne...

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Ale jo, v dementním světě Stmívání a podobných sraček je tohle jako oleandr uprostřed hnoje. Takže klidně a s přehledem bůra. Jediný, kdo mi fakt strašně neseděl, byl Guzmán. Asi jsem už moc zvyklý na Raula Juliu...

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Trochu naivní, ale i tak moc milý a dojemný. Čich, chuť - budiž. Ale jakmile by lidé začali ztrácet sluch, skončí civilizace jako taková. Není sluch, není komunikace. O zoufalém psaní na list papíru si nedělejme iluze. Lidstvo by nevydrželo ani do konce týdne... Přesto (nebo právě proto, že je ten film tak dojemný) je to na plný počet.

plakát

Adult Wednesday (2013) (seriál) 

Celé se to dá shlédnout během jedněch průměrných reklam v TV, ale je to taková prdel, že se člověk stejně neubrání tomu, aby pustil další díl. Jeden, dva díly jsou sice slabší, ale zbytek je děsivě povedenej.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Od dob SW: Rogue One je to první dílko z univerza, na které se dá koukat. A že je to parádní jízda. Navíc zbožňuju tu hudební linku a artworky při titulcích. A poslední dva díly první série byly vážně kulervoucí!!

plakát

Liga mužské moudrosti (2021) (seriál) 

Čtvrtníček je prostě etalonem českého humoru - byť se tady nepodílí na produkci, tak to hraje fakt skvěle. To jsem se ale krásně vysralo! :)