Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (898)

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) odpad!

Ukázková píčovina dobrá tak na sobotní Novu.

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Pro mě není špionáž prostě koukatelnej žánr. Dvě hodiny nudy, během nichž jsem si tak třikrát usnul a po vzbuzení zjistil, že se v tom ději (pravděpodobně) nic zásadního nestalo...

plakát

Melancholie (2011) 

Mám chuť dojít ke kameramanovi s režisérem a narvat jim jejich aparáty do prdele. Natočit dvě hodiny píčovin během nichž mi bylo na blití víc, než po patnácti fernetech a to ještě horším způsobem, že by snad i epileptik během záchvatu s kamerou méně švenkoval. Holt to chce už fakt slušnou kocovinu!! Půl hvězdy za levou Kirstenovic kozičku a druhou půlku za tu pravou.

plakát

První člověk (2018) 

Hodina a půl relativní nudy na hodinu kulervoucího nářezu... Jen jediná věc mi na tom vadila: kde je ono nadšení prvních lidí, kteří věděli, že jsou opravdu první, co letí k jinému vesmírnému tělesu? I když - pokud byl Armstrong opravdu takový psychopat, jak se o něm říká, tak se asi není ani čemu divit... Mimochodem: hudba z lunární části byla jednoduše famózní!!

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Doprdele kurvafixdrát – tohle se fakt nedá! Když už musí halyvůd prznit tak parádní předlohu, proč to musí kurva zprznit s takovou kolosální pompou?? U prvních dvou dílů jsem si říkal „OK, seznámení neznalých s reáliemi atd.“ ale ono ne! Do pátého dílu do očí bijící píčoviny (alespoň do očí těch znalých), přeskakování v časových liniích, motání více povídek dohromady, stupidity typu „takhle se to nestalo“, etc. Škoda slov, škoda času. Ale abych jen nehanil, tak vizuál vypadá fakt slušně, na což jsme stejně poslední dekádu či dvě u fantasy celkem zvyklí, že? Jediné, co ve mně ten seriál evokoval (tedy kromě silného nutkání k blití z černých elfů a dryád), bylo to, abych si konečně srovnal knihovnu, dal dohromady Sapkowského a konečně si po dlouhých pár letech přečetl celou sérii pěkně od první povídky až k Paní jezera. PS: pokud by se pořádala soutěž v obsazení roli těmi nejnevhodnějšími herci, tady by to bylo na hlavní cenu minimálně 30x. Dvanáctiletou Ciri hraje dvacetiletá neuvěřitelně nesympatická mužatka, Yennefer pro změnu cikánka s tupým pohledem. Do toho by se nezamiloval ani retard po lobotomii... PPS: aspoň že zůstala stopa humoru (velmi mělká) a trubadúr je stejně otravnej a stejná osina v řiti, tak jak to mám rád. PPPS: Doufám, že pokud je teď halyvůd v prznícím módu, tak neobjeví mojí oblíbenou Kroniku královraha...

plakát

Zaklínač 2 - O pivu a krvi (2021) (amatérský film) 

Jo, chápu - kluci jsou fanoušci a tak si prostě hráli. A že Češi dokážou zparodovat všechno, o tom žádná. Ale tohle znovu fakt ne.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Mno jo, název jak z nějakýho blbýho hentai a přitom se z toho vyklube takovej skvost! Kdo by to byl řekl, že se ti rejžožrouti dokážou vybíjet s takovou chutí a grácií - i když toho, kdo viděl Ichi the Killer, nebo Battle Royale, už asi stejně nepřekvapí nic. Jediné mínus spatřuju v tom, že pro Evropana jsou ty ksichty (pochopitelně) naprosto nerozlišitelné. Tedy až na pár vyjímek. Ale ono je to i tak jedno, protože se tam stejně moc dlouho neohřejí.

plakát

Liga mužské moudrosti (2021) (seriál) 

Čtvrtníček je prostě etalonem českého humoru - byť se tady nepodílí na produkci, tak to hraje fakt skvěle. To jsem se ale krásně vysralo! :)

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Tak jo - proč nosí světelný meč kdejaká černá tlama, kterážto není ani Jedi, ani Sith jest vysvětleno. To že všichni víme, jak celá série skončí (čili kdo přežije) ubírá veškerou šťávu a drajv, Prostě NIKDO nemůže být napnutý. Ale i tak by se pár světlejších momentů našlo - převážně v druhé polovině série. Přesto se modlím, aby Disneyho nenapadlo z tohohle námětu ždímat víc, protože Ewan si něco takového nezaslouží. Prostě seriál neurazí, ale ani nenadchne. BTW: taky si všichni říkají, co dělal Palpatine mezi roky 19 BBY a rokem 3 ABY?

plakát

To je šoubyznys (1995) (pořad) odpad!

Když si představím, za co se to vlastně platí poplatky ČT, tak je mi na blití...