Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Recenze (736)

plakát

Čarodějnice (2020) 

Taková praštěná oddychová komedie z 90 let. Svoje kouzlo tahle ptákovinka má a Rowan Atkinson se mi líbil.

plakát

Pan Halpern a pan Johnson (2020) (divadelní záznam) 

Moc hezké představení a bezvadné výkony dvou našich vynikajících a charismatických  pánů herců.

plakát

Johnny English znovu zasahuje (2018) 

Tak tohle opravdu ne. Nepovedená komedie,která ani nemusela být. Jednička dobrá, dvojka slabší, ale tohle bylo fakt peklo.

plakát

Hope (2017) 

Taková krátkometrážní zombie oddychovka. Nic extra,ale jako jednohubka dobrý.

plakát

Hráči se smrtí (2017) 

Trochu jiný než původní. Člověk znající vynikající Hráče z roku 1990 má srovnání,jako já a můžu říct,že to opravdu nesahá tomu původnímu ani po kotníky. Musíme se na to dívat jinak. Pointa je stejná,ale jinak je všechno prostě nalevačku. Přece jen mladší generaci se asi tenhle nový bude zdát prima, ale mně to prostě nesedí. Herci nesympatičtí, věčně na tahu, zdrogovaný a nadržený. Mám ráda původní film a na tenhle jsem se podívala ze zvědavosti,ale zkušenost mně měla naučit, že máloco se povede,pokud jde o remake původního díla. S bídou dvě hvězdičky. Hnusné a odfláknuté.

plakát

Pan Stein je online (2017) 

Líbilo se mi. Trochu jiný než jak je člověk na Pierra zvyklý. Dělal skopičiny,ale to bylo před 40 lety. Teď zahrál přiměřeně ke svému věku. Starý,důstojný pán,který touží ještě po lásce a romantice. Kouzelná hořko sladká komedie, že v každém věku se člověk může zamilovat a plnit si své sny. S jakým výsledkem už určí osud. Akorát mi vadil ten mladý blbeček, ten byl děsně nesympatickej a vůči starému Pierrovi někdy i dost hnusnej. Pěkná romantika na sobotní odpoledne.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) odpad!

Tak tohle nebudu vůbec komentovat, to se prostě nedá s kultovním Vetřelcem srovnat. Novodobá blbost, i když od Ridleyho Scotta. Tentokrát tnul vedle.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) odpad!

Urážka geniálního díla slavné Agathy Christie a mizerná napodobenina vynikajících přechozích Vražd v Orient expresu z roku 1974 a z roku 2010. Nevím, proč byl natočený tak mizerný film, špatný výběr herců,kteří se na své role absolutně nehodili. Kenneth Branagh by se měl stydět. Za mně odpad a nehoráznost.

plakát

Řachanda (2016) 

Za mně srandovní parodie pohádek. Docela jsem se nasmála. Příjemná ptákovinka, která neurazí.