Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Recenze (736)

plakát

Co takhle svatba, princi? (1986) (TV film) 

Tahle hudební pohádka byla moc krásná a jako dítě jsem ji milovala. Vtipný byl král v podání Petra Nárožného a i Jiřina Bohdalová jako královna byla vtipná.

plakát

Tankový prapor (1991) 

Hodně kultovní a i vtipný snímek z doby, kdy těm klukům na vojně opravdu nebylo dvakrát do smíchu. Ale je to film a bohužel i doklad z té doby, že lampasáci opravdu byli asi tak vymaštění, až to praštělo a svoje ideologie a přesvědčení a podbízení se Sovětskému svazu dávali okatě najevo. Taková byla doba a oni se řídili heslem Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.

plakát

Konec básníků v Čechách (1993) odpad!

Nic moc a vaření z vody. První tři díly byly super, ale tohle je fakt ptákovina přizpůsobená dnešní době a v tom je ta ztráta kouzla.

plakát

Opožděná vražda (1987) (TV film) 

Výborná detektivka s vynikajícím překvapivým koncem. Mně se to líbilo, herci dobří a zápletka klasická, která je v každé detektivce potřeba.

plakát

O chamtivém strašidle (1985) (TV film) 

Celkem praštěná, ale docela vtipná pohádka, která nenadchne ani neurazí. Ale vyloženě špatná není. V době našeho dětství, kdy se skoro všechny pohádky natáčely ve studiu, to zase taková hrůza není. Záleží na hercích a ti jsou ve svých rolích skvělí.

plakát

Paví král (1978) (TV film) 

Krásná pohádka, kterou jsem jako malá měla velmi ráda. Líbil se mi hodně i Petr Svoboda, měl hodně velké charisma a jako mladý byl fešák.

plakát

O Janovi a podivuhodném příteli (1990) (TV film) 

Moje milovaná pohádka, Trochu jiná, než na jaké jsem byla vždycky zvyklá z dob svého dětství a právě proto, se mi okamžitě zalíbila. Byl mi velmi sympatický mládenec Jan, jeho zvláštní přítel a dobrý rádce, dva pošuci a vtipní blázni Zedníček a Labuda. Také přítomnost zahraničních herců byla více než příjemně bonusová.