Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (23)

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Jelikož jsem nečetl předlohu, nemám s čím srovnat. Stručně řečeno poutavý fantasy příběh (pohádka). Co ale Gaimana znám, tak Matthew odvedl velice slušnou práci. Nejvíce mě oslnila postava hostinského, který nezapomněl na své kozlí geny. Ta se autorovi velice povedla.

plakát

Martin a Venuše (2012) 

Jako oddechovka po práci je to dobré, jít na to do kina, bylo by to zklamáním. Obecně vzato na pozadí celého děje filmu probíhá dehonestace umění. Po celou dobu je umění zesměšňováno (Na obrazu to vypadá jako moje endoprotéza, či obraz prodaný ministrovi za spoustu peněz namalovalo "2 roční" dítě). Pro chlapy může být film zajímavý z hlediska zamyšlení se, jestli by byli schopni se sami starat o své ratolesti. Postava Erika mi ve filmu moc neseděla, v některých scénách byl jako malé dítě, v jiných hrál o kus staršího atd. Film má mnoho dalších chyb. V officiálním textu distributora se píše, že mají dvojčata. Ve filmu se poté zmiňuje, že jen jedna z nich jde příští rok do školy. (Proč by jako ta druhá nešla? není zde žádný důvod).

plakát

Moji drazí (2015) (studentský film) 

Velice zajímavý nápad na hořký film, ve kterém mi dialogy opravdu nechyběli. (Žádné tam totiž nejsou). Jedná se dost o zhořklý příběh, který nutí diváka k zamyšlení. Samotný konec mě navíc dost překvapil. Ale nehodlám Vám jej zde vyzradit.

plakát

Pizza Boy - Hozené rukavice (2015) (epizoda) 

Konec byl bohužel trochu očekáný, jinak byl díl zábavny. Bohužel první díl byl ještě lepší, tak doufám, že další díly nepůjdou dále z kopce.

plakát

Pizza Boy - Kauza Boris (2015) (epizoda) 

Takhle u tohohle dílu jsem se i zasmál přesnosti. Přesně popisuje a utahuje si z naší politické situace. Politika je docela obtížně uchopitelné téma, které se nezavděčí všem. Jsem zvědav co na to jiní diváci

plakát

Pizza Boy - Matka (2015) (epizoda) 

Suprový. Představa, že někdo balí tvojí mámu, aby se s ní vyspal je už sama o sobě děsivá. A když se to správně pojme se zápletkou gradací a zvratem vznikne z toho krátký vtipný trefný filmek.

plakát

Pizza Boy - Monstra (2015) (epizoda) 

Velice povedená kamera, střih a podání barev. Takové filmy já moc rád, navíc jsou-li povedené. A nakonci diváky čeká tvář, kterou byste na tomto místě nečekali. Jsem zvědav na další díly.

plakát

Pizza Boy - Osvícení (2015) (epizoda) 

Téma sice kliše, ale gradovalo to a byla zůročena práce na předchozích dílech. Palec nahoru

plakát

Pizza Boy - Pepperoni (2015) (epizoda) 

Krátké, výstižné, přesné. Kamera a zvukař zase odvedli skvělou práci

plakát

Pizza Boy - Piccolo Tesoro (2015) (epizoda) 

Tak u tohohle dílu jsme se i bavil. Nic nevypadá jak se zdá. Stání na blikačkách je famózní důkaz. :D