Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Biografie (4)

Dilan Gwyn (herečka)

23.04.2020

Dilan Gwyn je švédská herečka. Dilan je nejmladší ze tří sourozenců, má dvě starší sestry, které jsou o 13 let starší. Po ukončení studií na střední škole odešla ze Švédska na univerzitu v Sorbonně v Paříži, kde studovala francouzštinu. Poté se přestěhovala do Londýna, kde po krátkou dobu žila a pracovala. V roce 2008 začala… (více)

Mark O'Brien (herec / režisér / scenárista)

15.01.2020

Mark O'Brien je kanadský herec a režisér. Jeho matka byla povoláním zdravotní sestra a jeho otec byl povoláním řidič kamionu. Mark není jedináček, má tři starší sestry. Vystudoval bakalářské studium umění na kanadské škole Memorial University of Newfoundland. Šestého ledna roku 2013 se oženil s herečkou Georginou Reilly, se… (více)

Tim Guinee (herec / producent)

04.01.2020

Tim Guinee, rodným jménem Timothy Sanders Guinee, je americký herec. Vystudoval Střední školu divadelního a výtvarného umění v Houstonu v Texasu. Rovněž založil divadelní skupinu v Houstonu a poté se přestěhoval do New Yorku, kde studoval na Americké akademii dramatických umění. Po této škole navštěvoval Střední uměleckou školu… (více)

Emma Mackey (herečka)

02.01.2020

Emma Mackey je francouzská a britská herečka. V roce 2013 odmaturovala. V 17 letech se přestěhovala do Velké Británie, kde studovala v letech 2013 až 2016 na britské Univerzitě v Leeds anglický jazyk a literaturu. Po ukončení studia se přestěhovala do Londýna a začala se věnovat herectví. Proslavila se díky seriálu Sexuální… (více)

Reklama