Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obsahy (7)

The Disaster Artist: Úžasný propadák

The Disaster Artist: Úžasný propadák (2017)

Snímek vypráví skutečný příběh o vzniku filmu The Room (2003) - kultovní klasiky též známé jako "Občan Kane špatných filmů." The Masterpiece, jehož režie i hlavní role se ujal James Franco, je komedií o dvou přátelích, outsiderech, jdoucích si za svým snem. Když jsou však zbytkem světa odmítnuti, rozhodnou se natočit si svůj vlastní film. Film, který je díky neúmyslně komickým momentům, nezakončeným příběhovým linkám a špatnému herectví až úžasně příšerný.

West Bank Story

West Bank Story (2005)

Krátkometrážní, komediální muzikál, který s nadhledem poukazuje na izraelsko-palestinský konflikt. Příběh se odehrává na Západním břehu Jordánu, v konfliktní oblasti, kde se střetávají dva národy, dávní nepřátelé. Na stejné ulici, hned vedle sebe, stojí dva fastfoody. Ten první, Kosher King, patří Židovi a má osvobodit. Ten druhý, Hummus Hut, patří zase Palestincovi a má nakrmit. Navzájem se vytáčejí a dělají si naschvály do dne, kdy se Žid rozhodne udělat tomuto utrpení přítrž a postaví zeď. Avšak Palestinec se nemíní vzdát a rozhodne se zeď zničit. Mezitím se do sebe zamilují izraelský pohraniční voják David a palestinská pokladní v Hummus Hut Fatima. Oba se shodnou, že jediným způsobem, jak v klidu žít, je přesvědčit obě strany, aby uzavřely mír. Podaří se jim to, než dojde k tragédii?

Tom a Jerry - Myš na Manhattanu

Tom a Jerry - Myš na Manhattanu (1945) (epizoda)

Jerry opouští Toma a vydává se vstříc dobrodružství velkoměsta. Netuší však, že město skrývá i své stinné stránky...

Tom a Jerry - Kočka s milionem dolarů

Tom a Jerry - Kočka s milionem dolarů (1944) (epizoda)

Tom zdědí milion dolarů a může si s penězi dělat co chce, pokud neublíží žádné živé bytosti, včetně myši. Zprvu je šťastný, to ale ještě netuší, že Jerry si hodlá Tomova majetku také užívat. Dokáže Tom odolat všem Jerryho provokacím?

Tom a Jerry - Kočičí miminko

Tom a Jerry - Kočičí miminko (1943) (epizoda)

Praštěná holčička si usmyslela, že Tom bude její děťátko. Pokud by snad byl neposlušný, čeká ho tvrdý trest. Jerry z něj má legraci jako obvykle, ale jak to dopadne když si z něj vystřelí tři další kocouři...

Tom a Jerry - Osamělá myš

Tom a Jerry - Osamělá myš (1943) (epizoda)

Jerry pomocí pasti zařídí Tomův vyhazov z domu. Zprvu si užívá získané svobody, pak mu ale dojde, jaká velká nuda bez Toma je. Rozhodne se tedy, že mu pomůže zpět domů...

Tom a Jerry - Půlnoční svačinka

Tom a Jerry - Půlnoční svačinka (1941) (epizoda)

Tom nachytá Jerryho, kterak krade z lednice sýr. Chytne ho a uvězní, ovšem sám ledničce plné dobrot nedokáže odolat...

Reklama