Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Hudební
  • Dokumentární

Recenze (28)

plakát

Bourák (2020) 

Přísahám, že jsem se až po dobu samotného konce filmu ani jednou nezasmála. To prostě nešlo. Podotýkám, že má reakce při poslední scéně s kapelou byl ironický smích na jednu velkou frašku, jakýsi špatně smíchaný koktejl typu Šakalí léta+MOST!+nezajímavá pointa+kravina na druhou. Kdyby se žánrově jednalo o "dadaistickou parodii s kostýmní a automobilovou přehlídkou", mé hodnocení by vypadalo jinak, ovšem se tak nestalo. Tak tu nevidím nic jiného, než propadák bří Trojanů a nepovedené herecké výkony. Pokud zvažujete návštěvu některého z kinosálů po delší koronavirové pauze, volte jiný program. Je mi líto Elvise Presleyho, tohle si nezasloužil.

plakát

Jak si nepodělat život - Nonstop lahůdky (2019) (epizoda) 

Na LFŠ. Skvělá lahůdka, pach nočních koutů Nuslí zavání po celou dobu filmu. A jako titulní skladba se Zuzankou Navarovou. Jeden z top filmů filmovky.

plakát

Pelíšky (1999) 

Skvělá "klasika" a zároveň pořád vkusná a vtipná, i přesto, že známe obsah příběhu především ze smutné stránky. Tak poctivě udělaný film v Česku vznikne jednou, maximálně dvakrát za deset let... Je opravdu pozoruhodné natočit snímek, který neztrácí povedený humor, na to, v jaké době se odehrává... "A skláři nebudou mít co žrát!"

plakát

Křidýlko nebo stehýnko (1976) 

Jedna z mých "filmových srdečních záležitostí". Ten film znám už od dětství, scénář pevně zafixovaný v hlavě :) Že by měl někdy hrozit konec Duchemina? Mistra světové gastronomie? Ani náhodou! Na to vsadím Jumba a kapesní hodinky v dezertu, že se to nemůže stát! Mimochodem asi nemusím zmiňovat ty jeho geniální nápady a převleky a vůbec všechny scény, jídlo, všechno :))..."Kde tu máte toalety, please?" "Na konci chodby vlevo. Řiďte se podle much!"

plakát

Moje zprávy (2018) (pořad) odpad!

"To už říkal před dvěma letema. Pardon - lety."

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) 

Jedna z ukázek, že se už opravdu nedá věřit "pohádkám nové doby".

plakát

Queen v Budapešti (1987) (koncert) 

Freddie, Brian, Roger a Deacy v Budapešti. V době tuhého komunismu - to byl opravdu velký úspěch. Mrzí mě, že jsem jejich koncert nemohla zažít na vlastní uši, kůži, vjemy, prostě na celé tělo! Když se cítím mizerně, tak si to pustím a pokaždé to ve mě probudí obrovskou energii, vůli a samozřejmě obrovské emoce. Queen, to je věčnost. Alespoň pro mě byli, jsou a budou věční.

plakát

Queen: I Want to Break Free (1984) (hudební videoklip) 

Roger Taylor vypadající lépe, než kdejaká ženská zamlada, Deacy jako "dáma", Brian v růžových papučích s natáčkama a Freddie s vysavačem v růžovém topíku. Nápad k nezaplacení. :))))