Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (15)

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Pohádka to byla v zásadě ukrutná. Nicméně je na ni třeba pohlížet jako na skvělou parodii Slovenska. Důkaz, že Slovensko nemá elity, protože vše zachrání až 300 let ztracená šlechtična ze zahraničního rodu. Procházíme se po vesnici, která je jako vystřižená z Babičky, ačkoli se nacházíme na počátku 20. století. Juraj jako správný Slovák má za životní cíl emigraci a jeho pes se jmenuje Dunčo. Žije na salaši s ovcemi a vaří brynzové halušky. Oceňuji také předabování postav do češtiny, kéž by se to stalo standardem. Takže podtrženo sečteno mi pohádka vyšla na průměrné 3 hvězdičky.

plakát

Láska v čase korony (2020) (seriál) odpad!

Gratuluji České televizi... Konečně mám jasno, jaký seriál je ze všech nejhorší. Scénář je napsán tak špatně, že by lepší napsalo i malé dítě. Herecké výkony byly rovněž příšerné. Pak zde máme obrovské množství drobných chyb, které se nachází snad v každém díle. Absolutní neznalost hráčského světa, protože se opravdu nenajde nikdo, kdo by měl dva monitory a komunikoval s ostatními přes Skype. Inženýrku bohemistiky už zmínil Mara97... Dále skutečnost, že podle autorů nosí každý akvárium na hlavě, jak se dozvíme na začátku prvního dílu. Také přece dává smysl, že Jakub Nemčok vydržel 14 dní doma bez rodičů, když objektivně neměl dostatek jídla ani na den. Takhle bych mohl pokračovat. Další otázkou je smysl pro natočení takovéto "komedie" už během první poloviny letošního roku. Seriál krásně podporuje představu, že zde zažíváme zdravotně nějak nebezpečnou situaci, když přece v tuto chvíli máme 168 000 nakažených koronavinem, a proto jsme vyhlásili epidemii. Skutečná urážka všech obětí moru a cholery. Perfektní propaganda srovnatelná s 30 případy majora Zemana. Co dodat na závěr, snad jen to, že doufám v další seriály České televize, které budou mít scénář a taky nějakou pointu. Hodnocení -15%.

plakát

Láska v čase korony - Test (2020) (epizoda) odpad!

Nemožné se stalo skutečností! Přežil jsem i poslední díl... Více v závěrečné recenzi.

plakát

Láska v čase korony - Oslava (2020) (epizoda) odpad!

Děj opět na nule, na opravdový vtip stále čekám. Naštěstí už zbývá jen poslední díl této "komedie".

plakát

The Disaster Artist: Úžasný propadák (2017) 

Geniální! Těžko se mi hledají správná slova na tento film. James Franco zahrál Tommyho tak přesvědčivě, že jsem chvílemi zapomínal, že tam ve skutečnosti není. Znovu nahrané scény z původního The Room byly dovedené k dokonalosti.

plakát

Láska v čase korony - Terapie (2020) (epizoda) odpad!

To byl zase díl... Postrádal děj, nulová zápletka, 100% trapnost a nenašel se jediný "vtip", u kterého by mi alespoň cukl koutek. Tak špatného Myšičku jsem ještě neviděl a o ostatních hercích ani nemluvě. Prostě "komedie" jak má být.

plakát

Láska v čase korony - Změna plánů (2020) (epizoda) odpad!

Uznávám, že tato bizarní situace nabádá k natočení komedie. Toto je ale prvoplánová kravina, která se bohužel ani nemůže rovnat Ulici, protože ta je proti tomu Oscarovým skvostem.

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Nejlepší seriál Jiřího Stracha. Perfektní spojení detektivky s mystikou a náboženstvím. Langmajer skvěle ztvárnil majora Remeše, který je dobrým kriminalistou, ne však manželem a otcem... Velice se mi líbila i postranní dějová linka, která se propojí s hlavními postavami až na samém závěru a napomůže rozuzlení. Seriál vřele doporučuji.