Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (194)

plakát

Nesnesitelně lehký život (2010) 

Pro mě zatím nejlepší dokument, co jsem kdy viděla. Je to skoro 10 let a od té doby ho bohužel nemůžu nikde sehnat. Pokud se to někomu podaří, nechť mi dá prosím vědět a určitě se na něj podívá, stojí to za to.

plakát

Matrix (1999) 

Konečně film podle skutečné události.

plakát

Pán času - Ani mrk (2007) (epizoda) 

Jeden z nejlepších dílů Doctora Who. Hrůzu nahánějící andělé, při jejichž sledování mi vysychaly bulvy. Došlo zde také k vysvětlení, že čas je v podstatě šmrdlimrdlimišmaš😁

plakát

Červený trpaslík - Queeg (1988) (epizoda) 

Moje nejoblíbenější epizoda tohoto geniálního seriálu, který mě nikdy neomrzí. Absurdní situace a originální humor, který bohužel každý nepochopí.

plakát

Smažená zelená rajčata (1991) 

Krásný dojemný film o lidskosti, přátelství a starostech jedné obyčejné ženy. Milý film, ve kterém je to jako v životě - veselé, smutné, hořké, sladké, dojemné. Kathy Bates exceluje.

plakát

Pamela: Příběh lásky (2023) 

Docela překvapivý dokument, ve kterém vnímám určitou analogii s Bardotkou. Trochu naivní, hodně krásná a dost zneužívaná muži s velkou láskou ke zvířatům, to je Pamela. Sexsymbol, který ovlivnil svojí dobu. Překvapivě otevřená zpověď citlivé a trochu nevyrovnané ženy.

plakát

1960 (2010) 

Je to zajímavý a hezky natočený dokument. Vede k zamyšlení i o dnešní době, je to o životě, nadějích, zklamání a tak nějak o všem.

plakát

Cesta za smířením (2021) 

Humorem (a bohužel i násilím) nabitá naprostá šílenost, která vás nenechá v klidu stran humoru, ironie i napětí.