Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (194)

plakát

Anna Nicole Smith: Neznáte mě (2023) 

Bezduchá žena, která měla kolem sebe tolik pomoci v podobě lidí, kteří to s ní mysleli dobře, ale které nedokázala využít. Měla charisma, krásu, ale život zahodila s drogami a vše přišlo vniveč. Zbyla jen povrchnost a prázdnota.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

John Wick se toulá světem a všude za sebou zanechává tratoliště krve. Čím víc mrtvých tím zbytečnější dialogy. Kvalitní akční podívaná dejme tomu, ale už to trochu ztrácí pointu.

plakát

Láska a smrt (2023) (seriál) 

Tak tohle je fakt docela šílený. Žijeme ve světě, kde je možný asi fakt všechno. Skvělé herecké výkony, to se musí nechat.

plakát

Pamela: Příběh lásky (2023) 

Docela překvapivý dokument, ve kterém vnímám určitou analogii s Bardotkou. Trochu naivní, hodně krásná a dost zneužívaná muži s velkou láskou ke zvířatům, to je Pamela. Sexsymbol, který ovlivnil svojí dobu. Překvapivě otevřená zpověď citlivé a trochu nevyrovnané ženy.

plakát

Batman (2022) 

Hezký film o hnusných věcech. Škoda, že takhle svět opravdu funguje. Ani dlouhá stopáž nevadila.

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Čekala jsem trochu něco jiného, ale zklamaná nejsem. Zhruba první půlka filmu opravdu připomíná veselou vtipnou pohádku (obzvláště tančící princ nebo pinoš vyloudí úsměv na tváři i po těžkém dni). Druhá půlka, kde jde o polemiku se smrtí je vážná a připomíná spíše divadelní inscenaci. Pro menší děti může být až děsivá. Vhodná pro starší děti, dospělé nebo milovníky Vetchého nebo Budaře, kteří jsou zde standardně dobří.

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

Poctivý 3 hvězdy, víc ani ťuk. Ztráta času to není, ale podívaná spíš pro fanoušky zombíků.

plakát

Včela na mušce (2022) (seriál) 

Více než vtipné je to spíš o nervy. Nerovný souboj inteligentního tvora s hlídačem domu. Větší napětí jsem dlouho nezažila ani u hororu.

plakát

Vidím vás (2022) (seriál) 

Ráda bych dala vyšší hodnocení, asi by si to zasloužilo, ale hrozně mi vadí ten neuzavřený podivný konec. Vlastně se pořádně nedozvíme, kdo za tím vším stojí, jen malá vysvětlení k jednotlivým situacím a to ve mě zanechává pocit jakési neuzavřenosti. Jinak opravdu napínavé, je o čem přemýšlet, herecky vyvážené a vizuálně povedené.