Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Životopisný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (7)

Pomáda

Pomáda (1978)

Pořád se vidím jak jsem si šla, na konci osmé třídy, pro vysvědčení v sukni "Pomáda style", kterou jsem donutila mámu mi ušít!To byl rok 1997 a já jsem zrovna objevila tento neskutečný film!Nejlepší muzikál ever!Zvedne náladu, zazpíváte si, zatančíte a zasníte se. Co víc si přát:-) Aspoň na 106minut.

Dej mi své jméno

Dej mi své jméno (2017)

Mým plánem bylo zhlédnout Oskar filmy 2018, tak jak to dělávám každý rok, a tak jsem se dostala k Call me by your name a skončila tak, že jsem to viděla v původním znění, s českým dabingem, četla knihu v angličtině a nakonec i v češtině. Je to film hodně o přemýšlení, o lásce, citech a pocitech, o svobodě a osobní statečnosti. Ikdyž gay téma zde není to hlavní, můžete si místo toho doplnit cokoli jiného, je nezbytnou samozřejmostí a 100% důležité tento námět více a více probírat až se nám všem bude zdát normální, samozřejmé a běžné. Vždycky jde jenom o lásku.

Ready Player One: Hra začíná

Ready Player One: Hra začíná (2018)

Tak to byl mega zážitek! Parádní podívaná! Proč vlastně nehraju žádné PC hry??? Po zhlédnutí tohoto filmu si chce člověk hned něco zahrát! Strašně dobře na mě působil celý film. Akce od začátku do konce. Koukla jsem se na to v původním znění s titulkama a na druhý den s českým dabingem. Jakože fakt husté! A pak jsem se ještě hned znova podívala na Warcraft:První střet. Ready Player One: Hra začíná je film na který se můžu podívat víckrát, tak jako na Avatara, Star wars ( všechny ), Hobita a spol., Avengers a spol., ...