Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Životopisný
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Rudá volavka (2018) 

Vůbec jsem nevěděla jak to skončí. Jennifer jsem to fakt věřila a dost mě překvapila. Jasně, určite by to bylo autentičtější v Ruské produkci, ale toho se asi( čti "určitě" )nedočkáme :-)

plakát

Půlnoční láska (2018) 

Úplně totálně skvělé překvapení! Při pohledu na obsazení filmu jsem čekala trapárnu. Ale ne! Ono to funguje! Je to moc milý a dojemný film. Celý film jsem sice viděla mladého Arnieho,ale co už :-) Doporučuji, must to see, lidi!

plakát

The Runaways (2010) 

Ani nevím,co jsem od toho filmu čekala. Mám ráda hudební filmy, tohle je spíše více pocitové. Holky dobrý, jen moc nevím co tim chtěly říct.

plakát

Labyrint: Vražedná léčba (2018) 

Dokoukala jsem trilogii,3.dil byl nejslabší. Zbytečně moc dlouhé. Celkově měly všechny 3 díly stejnou atmosféru. Není to hitovka, ale jde se na to koukat.

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Drsné a silné. Mám ráda filmy podle skutečných událostí, mrzí mě že se tahle událost stala. Josh Brolin mi moc nesedl, ale tohle se mu povedlo.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Jsem trochu na vážkách. Čekala jsem, že to bude minimálně stejně dobré jako první díl a ono ne. Ani nevím proč, přitom ty 2hodiny v kině uběhly.

plakát

Svět na houpačce (2014) 

Jeden z pěkných, milých filmů . Dobře jsem se bavila. Opravdu výtečný Mark Ruffalo. Hulka v něm nehledejte :-) Psychické nemoci jsou na prd.

plakát

Ant-Man (2015) 

Nikdy mě nenapadlo, že by Paul Rudd kdy hrál komiksovou postavu. Nikdy mě nenapadlo, že mu to tak půjde :-) Opravdu se mu to moc povedlo a film je díky němu hodně opravdický. Dost mě bavil a těším se na 2.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Jakože dokoukala jsem to, ale jen z donucení. Škoda, že to nezvládli trochu lépe, přesvědčivěji, více vtáhnout do děje.