Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Nejgeniálnější sitcom historie..je u konce. Celou dobu si seriál držel neuvěřitelnou kvalitu a každá série měla něco do sebe . Leonard a jeho parta pro vás nejsou jen smyšlené, ale jsou to pro vás jako vaši kamarádi. Konec mě dostal do kolen a slzy jsem nemohl udržet. Ukázkové finále sitcomů. Jen škoda, že to nevyšlo na tu 300, ale to už je jen takový detail ..

Přátelé

Přátelé (1994)

Už je to pár dnů, co jsem tuto bandu dokoukal. Nemůžu to dostat z hlavy. Je to prostě záležitost, kterou nelze nemilovat. Tohle je kult, který mě bude provázet celým životem. Parta herců, která dokázala lidem zlepšit tolik dnů, že to nelze spočítat. 10/10.

Dark

Dark (2017)

Němci on the top. Syrový, podmanivý drama s tak geniálním příběhem, výbornými hereckými výkony a ultimátním emočním zakončením. Nejlepší věc, co se do roku 2020 vyskytuje na Netflixu! PS: Adam je cool „záporák.” A ta hudba!

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Pokud bych měl popsat „Breaking bad” nějakým komentářem a vylíčit jeho genialitu, byli bychom tu dlouho. Jediné, co tedy napíšu je tohle: „Pokud jste neviděli Breaking bad, neviděli jste vrchol kinematografie.” Jo, a abych trochu podváděl, musím ještě vyzdvihnout jednu věc. Bryan Cranston předvedl největší hereckej koncert, co jsem kdy na televizní/filmové scéně viděl On se doslova pro tuhle roli narodil. Ke konci už můžu jen říct...Byla to zatraceně skvělá jízda. /100%/

Mr. Robot

Mr. Robot (2015)

Nadpozemské mistrovské dílo, které přepisuje filmařinu a překonává všechno, co doposud na seriálovém poli vzniklo. Perfektní, geniální a emocionální. „This only works, if you let go too.”