Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (793)

plakát

Nadměrné maličkosti - Hypnóza (2005) (epizoda) 

Báječní televizní komediální povídka. Něžné, milé, vtipné a velice lehce náznakem erotické. Jen aby se duo Mádl Kotek brzy nevyčerpalo.

plakát

Na titulní straně (1974) 

Vynikající komedie dle známé divadelní hry. Humor založení na situaci, přesném načasování zavírání dveří, dialozích a hereckých výkonech hlavních představitelů.

plakát

Mumie se vrací (2001) 

Na filmu se dají především ocenit zvláštní efekty. Ale to je snad pomalu taky všechno. S neprůstřelností hrdinů se to až přehánělo. Mnohé vývojové zvraty postrádaly logiku. S úsměvem se pozastavuji nad inteligencí osmiletého chlapce. Uvědomte si, co vlastně ve skutečnosti osmileté děti zajímá a jak se vyjadřují. Kde hrdinové přišli k zlatému kopí, kterým byl nakonec "král škorpión" zahuben není vůbec vysvětleno. Tento film patří k těm, "jednou se podívat a dost!"

plakát

Můj hříšný muž (1986) 

Koukatelná snímek s neškodným humorem. Je to film, který filmoví distributoři a televize v současnosti asi příliš nevyhledávají. Je to trochu škoda.

plakát

Mr. Deeds - Náhodný milionář (2002) 

Uf. Ne každé dílo se vydaří. Film Náhodný milionář patří k těm hodně slabým. Velice primitivní a ubohé vtipy. Slaboduchý děj, scénář i herecké výkony. Někdo se u filmu jistě dobře bavil, ale mně to dalo hodně práce.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Film je postavený pouze na popularitě dvou hvězd a ma jakési akci. Historii manželů Smihových neznám, takže jsem ani z filmu nepochopil pro jaké organizace vlastně pracovali. Logiku v ději jsem se ani nesnažil hledat, protože tam žádná není. Fyzikální vlastnosti vůbec neplatí a nechce se mi ani věřit neprůstřelnosti hrdinů. Můj osobní názor: je škoda času i peněz na tento film jít do kina.

plakát

Monty Python a Svatý Grál (1975) 

Měl bych se zde vyjádřit spíše k filmu,než k přispěvateli komentáře (nash). Ano, jde skutečně o pochopení filmu a děje. Je třeba znát historii, pověsti, mytologii, tradice a vše, co je parodováno. Film i humor v něm jsou geniální.

plakát

Moje léto lásky (2004) 

Nacházíme se v jednom zapadlém městečku kdesi v Yorkshiru. Sledujeme dramatický příběh o rodícím se vztahu mezi dvěma šestnáctiletými dívkami, chudou Monou a bohatou Tamsin. Od počátku vztah nerovný. Trochu příběh může připomínat film Nebeská stvoření. Snímek zajisté není a nebude komečním trhákem, ale své diváky si najde.