Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (40)

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

@TVPrima Plánujete nějaké konkurzy na režiséry, scénáristy, střihače pro naprosté lajky? Umím trochu s Excelem a Powepointem a jsem pracovitý. O filmech vím vcelku velký kulový, ale dovolím si tvrdit, že tohle bych zvládnul líp.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Je to zábavné, ale plné nelogičností, zmatené motivace a u charakterů je místo vývoje chaos. Na efekt.

plakát

Děti Nagana (2023) 

Super rodinná podívaná. Jediné, co mi úplně nesedlo byly ty reálie. Buď na vesnici ty trendy chodily jinak nebo je to prostě autorský. Hokejový kartičky byly už v 97 roce zmačně mrtvá věc. Všichni sbírali a hráli pogy. Kartičky se sbírali tak v letech 92-95/96 - milovali jsme jak je to barevný a da se to obchodovat. Českej hokej byl klukům naprosto šumák. Sbiralo se to kvuli Jagrovi, Háskovi, Lemieux a Gretzkymu. To byl hvezdy. V 98 byly kartičky už totálně mimo . Pogy taky. Stejně tak mimo jsou kola - od r. 95  měly všechny děti levná horská kola. Na BMX se jezdilo těsně po revoluci, protože to bylo jediný dostupný a cool. Hokejbal byl masovka taky pár let před Naganem. Je možný, že na vesnici ty trendy byl pomalejší, ale spíš si myslím, že Nagano byl dodatečnej producentskej nápad, aby na to šlo víc lidí. Reálie mi nesedí a je to škoda.

plakát

Večírek (2021) 

Konverzačka bez konverzace.

plakát

Il Boemo (2022) 

Moc dobrý film. Velice civilní. To bude pro mnohé i jeho hlavní chyba.

plakát

Westworld - The Choice (2022) (série) odpad!

4. série ze začátku baví, než pochopíte souvislosti a časové linky. Pak to začne být nuda. Finále je pak naprosto katastrofální slatanina a z mého pohledu to neměli nikdy vypustit ven.

plakát

Westworld - Que Será, Será (2022) (epizoda) odpad!

Odpad. 4. série byla slabší. Ale tohle finále byla sebeparodie. Viděl to vůbec nékdo než to vypustili? Za mě nejhorší díl westworld ever a i když jsem viděl celý seriál, tady jsem zvažoval, že to prostě už nedokoukám. 5. řádu koukat už nebudu. Je to slátanina.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Za mě super. Člověk si na tom filmu bohužel uvědomí, proč ho bavilo chodit dříve do kina, a že byla taky doba, kdy existovaly jiné filmy než komiksové blockbustery, nudné animáky, nabubřelé scifi, a trapné české komedie. Ach jo.

plakát

Ježek Sonic 2 (2022) 

Snesu hodně, ale tohle nemá nic proč na to jít. Odešel jsem z kina a šel raději s ženou na kafe. Po hodině se děl nerozjel. Nuda.

plakát

Ulička přízraků (2021) 

Herci dobří, krásná výprava a tam pozitiva končí. "Noirová" stylizace nefunguje - je to rušivé až trapné. Je to také brutální nuda. Za 2 hodiny jsem nedostal pocit, že by mě zajímal osud postav. Odešel před koncem. Jsou lepší způsoby jak trávit čas než podprůměrné filmy...