Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Recenze (8)

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Jak se něco co mělo potenciál být super posralo takhle rychle. První Wonder Woman je za mě pořád nejlepší film v DC UNIVERSE. Dvojka....... X_X Nefunguje tu skoro nic. Vztahy mezi postavami na bodu mrazu. Vztahy mezi záporáky na bodu mrazu. Hodně efektů vypadá uměle, akce už není tak dobrá jako v jedničce. A to co jsem nezažil od dob Brie Larson ze svými názory. Cringe a stupidita. Většinu filmu jsem si připadal trapně. Film má super herecké obsazení kterého my bilo až líto. Pedro se snaží, fakt snaží. Nejlépe zahraná postava z filmu. Bez debat. Ale dobrý herec nedokáže zachránit scénář level Sharknado. Rok 1984 je rokem 1984 aby nás mohli nalákat na rok 1984. Jiný význam to nemá. Kdyby mi někdo řekl že se film odehrává v roce 2015 tak nepoznám rozdíl. (Kromě asi dvou krátkých scén). Fakt škoda :(

plakát

Duše (2020) 

Vynikající příběh ze skvělou myšlenkou která se vám dostane do hlavy. Po stránce animace bych dal 110%. Pixar opět posunul hranici. Spolupráce 2d a 3d je perfektní. Nevěděl jsem že je možné spojit tyhle dvě animaci až do takové míry že to nepůsobí ani na vteřinu nepřirozeně. Děti nepochopí tak 70% děje. Je to hlavně pro starší. Jeden z mála animovaných filmů u kterých bych se nebál oslovit i lidi co si myslí že všechny animáky jsou jenom "zábavou pro děcka". Pokud chcete být dojati a zároveň se i zamýšlet nad životem a nad svým okolím. Je to film pro vás.

plakát

Oni 2: Noční kořist (2018) 

Mnohem lepší než jsem čekal.Postavy tam dokonce mají něco čemu se dá říkat charakter.Atmosféra je fajn.Není to nic průlomového,ale na puštění před spaním na strašidelnou náladu stačí.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Geniální seriál. Samozřejmě,občas mě tam rozčilovaly výplňové epizody,ale to prostě k seriálům patří. Většina negativní recenze tam měla něco jako "nuda,nic se tam neděje",nebo" 0 akce,jenom blbé kecy nějakých idiotů". Pokud jste jen a jen divák co chce sledovat pouze lidi jak buší jeden do druhého,nemá cenu aby jste TWD vůbec pouštěli. Asi nejohranější věta každého fanouška TWD "není to o akci,ale o lidech". Je to ohrané,ale pravdivé. Každá z těch postav si mě více,nebo méně získala,ale získala. Málo kdy jsem viděl tak dobře zpracovanou beznaděj a tak celkově boj o ten holý život. Hlavně u Andrewa Lincolna. Další věc co je zpracovaná na výbornou jsou záporáci. Každého z nich jsem nenáviděl. To je něco o co se snaží hodně filmu,komiksů....... Ale tady z nich šel ten syrový respekt a budete chtít aby byli mrtví po prvních dvou epizodách s nimi. Možná proto že to nejsou nezranitelní Avengers co se dokážou prosekat celou armádou super padouchů,ale i malá skupinka magorů z noži dokáže být vážná hrozba se kterou se musí počítat.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Geniální film.Ve všech ohledech.Taktéž je to důkaz že Ben Stiller je vhodnější na vážné role než na komedie.

plakát

To (2017) 

Hodně lidí na tenhle film šlo aby viděli tu nejstrašidelnější věc co kdy uvidí,tihle jedinci by mohly být trochu zklamaní. IT není jeden z nejstrašidelnějších filmů co jsem kdy viděl,ale povedlo se mu něco o čem můžou většina moderních hororů jenom snít,kvalitní postavy.Málo kdy se mi stalo že u filmu tohoto žánru si zapamatuji více než dvě jména,tady jsem si je zapamatoval všechny.Tady to nejsou jenom maso pro příšeru,ale mají osobnosti,a pokud si je nezamilujete všechny,alespoň jednoho svého oblíbence si tam najdete. B. Skarsgård jako Pennywise je božský,perfektně se na tu roli hodí a je vidět že si to fakt užívá.Takže pokud nechcete vidět jenom požírání lidí,ale i kvalitní osobnosti a fajn příběh,tohle je film pro vás,ale jak jsem řekl,tohle není ten úplně nejstrašidelnější horor dekády.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Snažit se studovat logiku je zde absolutně zbytečné,ten kdo i po traileru čekal nějakou "inteligentní" zábavu je nejspíš po kolonoskopii :) Tady se jede na doraz od začátku až do konce.A já nevím....je to prostě strašná prdel sledovat :D

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Mrzí mě kam se tato série dostala.Z Jacka,toho nepolapitelného piráta kterému jsme se smáli i fandili se stal POUZE chodící vtip.Už to není ten Jack kterého jsme si oblíbili v prvních filmech.Většinu času jenom někam padá,zakopává,nebo mele blbosti.Fakt mě to mrzí :( Vedlejší postavy sice nejsou tak dobré jako v předchozích filmech,ale nevadili mi,rychle jsem si na ně zvykl. Záporák filmu sice vypadá drsně,ale to je tak vše.Nenabídl nám nic jiného než několik cool momentů. Doufám že tahle značka umře,ale známe to,kde jsou peníze,tam jsou pokračování.

Ovládací panel