Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (517)

plakát

Anomalisa (2015) 

Jeden z nejlepších filmů, co jsem o krizi mužů středního věku viděl. Velmi chytré a nevšední zpracování. Trochu mě to sralo s těmi hlasy, ale pouze do okamžiku, kdy jsem pochopil jak to s nimi bylo geniálně vymyšleno. Toto zjištění okamžitě katapultovalo můj zážitek z filmu ještě o level víš.

plakát

Anthropoid (2016) 

Až na tu uši trhající angličtinu českých herců zatraceně dobře natočený film.

plakát

Antikrist (2009) 

Prolog tohoto dekadentního filmu je umělecké dílo samo o sobě, ale jinak je to film, pro slabé či citlivé povahy naprosto nevhodný a ve mě mísící pocity nadšení i znechucení. Lars von Trier ale lidovým bavičem pro široké masy není a počítám že každý kdo se na toto podívat chystá už s jeho tvorbou zkušenost má, takže něco šokantního po ne nijak svižně plynoucí střední pasáži filmu očekává. A to finále mě v palici zůstane asi pěkně dlouho.

plakát

Apocalypto (2006) 

Neuvěřitelé, jak tak jednoduchý film dokáže člověka udržet v napětí od začátku do konce i když má přes dvě hodiny. Skvěle natočeno.

plakát

Asi to ukončím (2020) 

Čím je Kaufman starší, tím víc kašle na diváka. Nechci záměrně říct, že se mu vzdaluje, divácké jeho filmy nebylo skoro nikdy, ale tady to bylo už čiré utrpení. Film tě tak výčerpá, že ke konci už chceš sténat. Kompletní rozklad osobnosti.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Asi jsem od tohoto filmu čekal mnoho anebo spíše něco jiného (více vtipu a parodie), ale je to obyčejná béčková akční střílečka, vybuchovačka a autohonička.

plakát

Autobazar Monte Karlo (2015) (seriál) 

Seriál sice nemá koule jako Kancelář Blaník, každopádně i tak je to nadstandardní zábava na české poměry.

plakát

Avatar (2009) 

Za poslední dekádu jediný sci-fi s opravdu dobrým nápadem pro mě zůstává District 9. Avatar je bohužel animovaný Tanec s vlky smíchaný s Matrixem s jedinou odlišností a to že indiáni zde nejsou rudí, ale modří a to je málo, i když ta grafika je fakt úchvatná.

plakát

Ave, Caesar! (2016) 

Bratři opět nezklamali a v kombinaci s výtečným Brolinem připravili opět zábavnou podívanou. Hollywood ve svém hvězdném období rozebrán Coenovými na kusy.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Nádherná vizuální podívaná. Jestli byla šedesátá léta skutečně tak krásně hravě barevná, tak mě mrzí poprvé mrzí, že nejsem starší:-).