Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (517)

plakát

Milada (2017) 

Slabé zpracování silného příběhu.

plakát

Mumie (2017) 

A přesně takhle to dopadá, když režii plánovaného velkofilmu dostane do rukou slabý režisér. Po pravdě se spíš ale divím Tomovi Cruisemu, že do tohoto vůbec šel, protože toto je neskutečná minela. V tomto filmu je totiž všechno úplně špatně. Jestli měl Cruise v plánu, že po Ethan Huntovi a Jacku Reacherovi vytvoří Nickem Mortonem dalšího "action hero" tak to ani omylem. Morton sice běží o život a uhýbá kulkám jako Hunt a Reacher, ale to je tak všechno. Asi neslabší film s Tomem Cruisem co jsem kdy viděl.

plakát

Na doraz (2017) 

Tu jednu hvězdičku dávám za statečnost sobě, že jsem to vydržel do konce a ne za odvahu hlavní hrdinky. Slaboučký scénář s hloupě napsanými postavami a hlavně šílenými dialogy (nejhorší, když si Halle Berry sama povídá v autě), ale hlavně tak absolutně vše nepravděpodobný a nemožný, že každé průměrné filmové béčko musí být naštvaný, protože toto je v jasný béčko béčka. Hlava mě nebere, že tak zkušená a úspěšná herečka jako Halle Berry se nechá přesvědčit k práci na tak mizerným projektu, i když to muselo být zjevné hned po prvním přečtení scénáře.

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

Nepokradeš Janáku! Opatrně, protože s čerty nejsou žerty!

plakát

Souboj pohlaví (2017) 

Obyčejný životopisný popis jedné sportovní události. V podstatě dokument. Nahlížet na toto jako tvůrčí umění nelze.

plakát

Spravedlnost (2017) (seriál) 

Taková ,,hatla patla" zajímavá asi pouze tím, že v tom není žádná kladná postava. Kriminálních minisérií ze škaredého severu ať českého či moravského, je v poslední době až až, jakoby snad už ani pro tento žánr ani jiné exteriéry nešly použít.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Přes počáteční nedůvěru s přibývajícími díly celkem koukatelné.

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Bohužel zjevná inspirace ,,Průserem století" S tebou mě baví svět o neschopných otcích postarat se o svoje děti na dovolené a jejich rádoby vtipné trampoty. Mírné hodnocení pouze za to, že scénář měl oproti průjmu od Poledňákové alespoň hlavu a patu.

plakát

Taxikář (2017) (seriál) 

Hodně slabý pokus několika oslími můstky navázat na celkem úspěšnou sérii Single lady. Myslím, že smysl v tomto v budoucnu nějak pokračovat není.

plakát

Trestanec (2017) 

Vězeňské drama jak se patří. Film má atmosféru, napětí a není hloupý. Ze žánru vězeňských dramat rozhodně je toto jedno z nejlepších.