Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (517)

plakát

Panelový svět (2015) 

Co z počátku zdá se, že po scénách s výtahem a rotopedem bude podařenou komedií, se ve zbytku rozvine spíše melancholicky a pomalým tempem do velice příjemného poetického filmu.

plakát

Sorry to Bother You (2018) 

Geniální nápad velice dobře zpracovaný. Terry Gilliam musí být poctěn svými následovníky. Bohužel doba, kdy genetické úpravy lidí budou realitou se kvapem blíží, takže taková prča jako dnes po vzhlédnutí tohoto filmu to určitě nebude.

plakát

Vždycky jsem chtěl být gangster (2007) 

Zcela opomíjená, ale naprosto skvělá černá gangsterská komedie. Vlastně skoro veškerá tvorba Samuela Benchetrira je pro našince stěží dostupná. Velká škoda.

plakát

Milada (2017) 

Slabé zpracování silného příběhu.

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Mission: Impossible je v současnosti jednoznačně nejlepší akční série. Sice lehce překombinované, nutno ale podotknout, že ,,jako vždy", ale stále v akci bez zbytečných hluchých míst. Dobré pokračování, dobré série.

plakát

Toman (2018) 

Těžkotonážní nálož z těžké doby po válce. Nebylo to snadných dvě a půl hodiny v kině, když na plátně postrádáte byť alespoň jednoho vyloženě kladného hrdinu. I ten, do této doby nedotknutelný Jan Masaryk je zde vykreslen jako alibistický srab a sám Toman na mě spíš působil jako kmotr Mrázek. Nebýt to film mého oblíbence Ondřeje Trojana, asi bych si počkal na uvedení v televizi, takto musím konstatovat, že je to sice kvalitní film, ale ze všech jeho udělaných mě tento bavil zatím asi nejméně.

plakát

Wind River (2017) 

Celkem zajímavé a napínavé drama. Jeremy Renner postupuje do první ligy top herců zjevně.

plakát

Pepa (2018) 

Velice slabý film, zjevně inspirovaný Americkou krásou. Bohužel tady na rozdíl od americké klasiky je hlavní hrdina tak nesympatický zoufalec, že jsem mu ani nijak zvlášť nefandil a nepřál. Nefungovalo v tom takřka nic.

plakát

Silný kafe (2004) 

Dle mého zcela zbytečně opomíjený a zapomenutý snímek. Amatérské zpracování ze začátku trochu kope, ale ve výsledku, kdy film zaměřený na dialog se zcela rozvine, tak vůbec nevadí.