Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (636)

plakát

Ahobsal insaeng (2004) 

Trošku podobné filmu Failan. Tady se ale po korejsku tlačí na city a to mi trošku vadí. Vadí mi i neustálé mlácení děcek, ve kterém se korejci zjevně vyžívají. Nejsvětlejší stránkou filmu je dětská záporačka ze seriálu Dae Jang Geum, která si tady střihla hodně podobnou roli a celkem jí to svědčí.

plakát

A Chinese Ghost Story (1987) 

Paráda. Nechce se mi věřit, že je tomuto filmu už přes 20 let a ještě míň se mi chce věřit, že jsem ho doteď neviděl. I s ohledem na rok vzniku jasných 5 hvězdiček.

plakát

A Chinese Ghost Story II (1990) 

O něco šílenější než jednička a o nic méně zábavné. Už se těším na trojku.. ^_^

plakát

Aienji (2003) 

Pro mě zatím nejslabší ze série korejských romancí se smrtelnou chorobou. Ničím výjimečný příběh, ničím výjimečné postavy.. někdo v tom možná vidí kouzlo, ale já jsem se dost nudil. Bohužel.

plakát

Aillaendeu (2004) (seriál) 

Jeden z méně povedených korejských romantických seriálů. Zkusil jsem to, protože v něm hraje Bin Hyeon, ale vydržel jsem jenom pár dílů. Ztráta času. Některé scény působí velmi amatérsky a komicky. Zajímavostí je, že v seriálu zní dost často irská muzika, například skladba Danny Boy, což v korejském prostředí vyznívá opravdu zvláštně.

plakát

Air (2005) (seriál) 

První půlka byla zajímavá, ale od druhá už lehce nudí a konec vyznívá do ztracena. Celkově tak na lepší tři, ale když připočítám i OVA, tak čtyři hvězdičky dám.

plakát

Air Gear (2006) (seriál) 

Což o to, manga je skvělá, parádně nakreslená a plná neuvěřitelného množství vtípků, člověk se chechtá na každé druhé stránce. Anime je, jak už to tak u anime adaptací většinou bývá, nemastné neslané, naprostá zbytečnost, takže s tím sekám po pár dílech.

plakát

Aišiteru ze Baby (2004) (seriál) 

Malé roztomilé předškolní dětičky moc nemusím, ale toto anime je jednou z čestných výjimek. Má v sobě jakési zvláštní kouzlo. Líbilo moc.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Hrozná béčkovina, což by samo o sobě nevadilo, ale tahle si hraje na něco, co při vší snaze není. Zbývá jenom strašně natahovaná nuda.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Jeden z nejvtipnějších seriálů, které jsem měl tu možnost vidět. Asi ještě lepší než Big Bang Theory. Určitě by si zasloužil víc sérií.