Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (636)

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Neskutečná prdel. Samozřejmě si nejstem jist, jak by se mi to líbilo v jiném prostředí a atmosféře, ale já se bavil královsky. Každopádně když někdo koukne na McGregora, nepředpokládám, že může tento film brát vážně.. ;)

plakát

One Piece (2023) (seriál) 

Nejprve zděšení nad tím, že se Netflix chystá zmrvit mou srdeční záležitost. Po informaci, že si to ohlídá sám autor, opatrný optimismus. Po prvním traileru pobavený úsměv a lehké zaťukání na čelo. Po posledním traileru napjaté očekávání. A světe div se, ono se to opravdu podařilo. Tato adaptace je naprostým zjevením a zároveň výjimkou potvrzující pravidlo o západních adaptacích mangy a anime. Nikdo snad ani nemohl doufat, že se to povede až takto skvěle. Nějaké ty woke mouchy na kráse by se našly, ale co už.  Co se týká naštěstí velice briskně potvrzené 2. série, bude opravdu těžké na tuhle bombu navázat, už jen proto, že bizarností by mělo výrazně přibýt, a to i mezi členy posádky. No, nechme se překvapit, držím palce, ať se to povede. Tenhle seriál si to zaslouží.

plakát

Zaklínač - Shaerrawedd (2023) (epizoda) 

Je to samozřejmě jedno velké WTF, ale mě to baví.. ;) Pravda, byl bych spokojenější, kdyby Ciri nebyla pořád zmalovaná jak štětka..

plakát

Zaklínač - Zase spolu (2023) (epizoda) 

Ti černoši jsou tam strašně, ale fakt strašně mimo. Ach jo. Dá se na to dívat, ale jenom s tím, že to není Zaklínač, ale celkem fajn americký fantasy seriál.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) odpad!

Naprostá zhovadilost. To woke obsazení nakonec bylo ještě tak nejmenší zlo na téhle zrůdnosti.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Adar (2022) (epizoda) 

Jak všichní víme, tento seriál je bohužel naprostá tragédie (teda všichni, až na takové případy, co napíšou v recenzi, že jsou "milovníci tvorby J.R.R. Tolkiena" a zároveň zopakují pětkrát slovo "Nůmenor"). Přesto mi to nedalo, abych nepokračoval. Byl jsem totiž na Númenor opravdu zvědav. A ano, Númenor je stejná tragédie jako všechno ostatní. Vše čisťounké jako ze škatulky a naprosto digitálně sterilní. O postavách a dialozích nemluvě. Přesto mě tato "dějová" linie baví nejvíc  a dal bych celkově tentokrát i dvě hvězdy, nebýt takových zvrhlostí jako příšerný warg nebo jízda Guyladriel na koni. "Hobití" linii komentovat cenu nemá vůbec. Takže za jedna.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Na moři (2022) (epizoda) odpad!

Vydržel jsem ještě druhý díl, i když ke konci už jsem trochu přeskakoval. Naprosto tragické a zoufalé. Méně chápavé jedince, kteří si myslí, že lidi odsuzují tento seriál kvůli rasismu, můžu ujistit, že Arondir a Dísa mi tam vadí asi tak ze všeho nejmíň.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Odchody (2022) (epizoda) odpad!

No, je to smutný, jak to dopadlo, ale já definitivně končím. Nevím, proč jsem vydržel až do 5. dílu, asi jsem čekal, že to přece nemůže bejt pořád tak blbý. A ono je to naopak čímdál horší...

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) odpad!

Když nejdražší seriál všech dob vypadá jako špatnej fanfilm, kde tvůrci neměli ani na to, aby koupili elfům paruky, tak je něco špatně.

plakát

Sandman (2022) (seriál) odpad!

Po třech protrpěných dílech můžu dát spokojeně odpad a přečíst si znovu komiksy. Uffff....