Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (655)

plakát

ABE (2013) 

Příjemné zamyšlení nad tím, co může přinést jednoduchý příkaz, je-li špatně pochopen. 60%

plakát

Adaptace (2002) 

Cage byl opravdu vynikající, režie taky zajímavá, Streepová nijak moc nezazářila - ale bohatě to stačilo i takto. Kaufmannovy filmy mám rád, samozřejmě proto, že jako introvert velice dobře rozumím jeho postavám, jejich chování, pocitům a to vytváří jakési pouto sounáležitosti. Pokud si toto pouto neumí někdo vytvořit, těžko si oblíbí jeho filmy. Kolem a kolem... 85% :)

plakát

Ad Astra (2019) 

B y l o t o s t r a š n ě p o m a l é . Ale ne mysteriózně tíživé jako Solaris, bezvýchodné jako Gravity nebo ani ne filozofující jako Interstellar - ačkoli ode všeho to chtělo trochu. Ad Astra je prázdná bublina, která si jen hraje na umění - a Brad Pitt tomu dává smutnou tečku, protože jeho herecký výkon tady není bůhvíjaký. A je to škoda! Film by potenciál i měl, ale utápí se to samo ve své velkoleposti a rádoby mnohovrstevnatosti. Škoda, přeškoda.

plakát

A Fantastic Fear of Everything (2012) 

První půlka filmu mě celkem nudila - bylo tam pár zajímavých momentů, ale nic, co by mě donutilo se zaujetím sledovat dění na obrazovce, nedej Bože se hlasitě zasmát. Pak to začalo být trochu vtipný a nabralo to zajímavější otáčky, největším (veselým) překvapením pro mě byl rapující Pegg. Ale nepředbíhejme a neprozrazujme, co se stane :) Holt jednou se Simonovi film povede, jednou ne, no a jednou za čas natočí něco jako A Fantastic Fear of Everything. 65%

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Nic extra, ale nelituju, že jsem to viděl. Stejně jako ty boty je lepší marketing než produkt - ale who cares :-) 60 %

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Neříkejte mi, že tohle točil Spielberg. Vypadá to všechno pěkně, ale Streepová ani Hanks nepodávají bůhvíjaký výkon. Možná to bude kvůli tomu scénáři, který poměrně zajímavou událost zadupe do země svou fádností. Přežít se to dá, ale víckrát si to nepustím. 60 %

plakát

Aloha (2015) 

Nevím, jestli je to pravidlem, ale zdá se mi, že čím víc velkých hvězd obsadíte do romantické komedie, tím větší hovadina to je.- a Aloha je přesně ten případ. Pěkné záběry Havaje prokládané občas nějakým mírně úsměvným vtipem (jediná opravdu zábavná scéna byl Krasinski vs. Cooper beze slov), všechno poslepované nějak náhodně dohromady s dějovou linkou, která nedává smysl, a to ani ve finále. Přesně ten typ filmu, u kterého vás mrzí, že jste se na něj vůbec kdy rozhodli podívat. 40 %.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Tak teda nevím. Bylo tam tolik logických děr, až jsem si říkal, jaký retard vůbec mohl psát ten scénář - a zřejmě tento dojem zcela přehlušil všechny ostatní pozitivní prvky, které film má. Jenže chvílemi to prostě opravdu nedávalo smysl... 40%. Btw. triky a efekty taky nebyly bůhvíjak super.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Jeden z mála filmů, kdy nevím, co bych vlastně měl napsat. Napadají mě jenom dvě věci: super soundtrack a Zlatá malina pro Jamieho Foxxe. 55%

plakát

Americký gangster (2007) 

To je tak velký velkofilm, až mě nějak naprosto minul. Skvěle natočené, napínavé, ale jinak... sterilní mírný nadprůměr.