Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (32)

plakát

Lež na pláži - Útěk (2024) (epizoda) 

Tak co... typická Prima. Ani to fajn prostředí nezachrání, že jde o další nudnou bezduchou krávovinu s umělejma nepřirozenejma dialogama, o reakcích postav ani nemluvě. To i ta volovina s Klusem byla lepší... a že to teda byla volovina! No nic... hned na začátku titulků na konci dílu "námět Lenka Hornová". Jako nic proti ní, ale ta už delší dobu na co šáhne, to zku*ví. Horší než tohle byl snad už jenom ten Damián, tam jsem nevydržel ani ten první díl celej.

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) odpad!

Už hodně dlouho jsem nedal odpad. Ale tady snad ani nebyla jiná rozumná možnost.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Těch 10 minut z prvního dílu mě vážně stačilo až nadosmrti... :-)) Tohle fakt už nikdy víc.

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

Michael Jackson byl, je a navždy už zcela určitě zůstane naprostým fenoménem. Jeho hudba zasáhla opravdu miliardy, jak se říká v ukázce k This Is It, a to zcela oprávněně. V jeho muzice je všechno. Je to rock, je to pop, je to klasika. Michael Jackson je prostě pojem. A jako člověk a tvůrčí osobnost byl naprostý génius. Všichni jsme byli vždycky zvyklí na bezchybná vystoupení Krále popu, This Is It nám všem ukazuje, jak složité je vytvořit takovouhle show, kterou nám Michael chtěl předvést. A že by to byla FAMÓZNÍ SHOW. Mám za sebou celou řadu koncertů od celé řady skupin, ale to, co připravoval Michael Jackson do Londýna, to opravdu ještě nikdo nikdy nezažil, to bylo něco megalomanského a precizního. Jackson byl vrchol spousty věcí a zvukové zkoušky, ze kterých je film sestříhán, to jen dokazují. Ale Kenny Ortega posunul fenomén "Michael Jackson" snad ještě o ten malilinkatý stupínek, který tam chyběl, výš - na absolutní vrchol. Ukázal nám Michaela po všech stránkách, jako člověka, který si jde tvrdě za svým a který rozhodně ví, co chce. Film MICHAEL JACKSON's THIS IS IT je dle mého v kategorii "dokument" hodný Oscara. R.I.P. Michael, you always will be the best!

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Jedinej českej film široko daleko, na kterej jsem se těšim fakt MOC. Ale to, co jsem viděl, je k blití. Vtipné scény lze spočítat na prstech jedný ruky, za zmínku stojí jenom snad Olda Kaiser a Jirka Bartoška, ti to drží ještě jakž takž. Nebýt nich, dávam bez váhání odpad, takhle 30%.

plakát

Valkýra (2008) 

Poslední známý atentát na Vůdce, operace Valkýra, skončil neúspěchem a popravou všech účastníků. V tomto směru se jedná o výborné dílo, které ovšem docela paradoxně kazí Tom Cruise. Ne, že by postavu plukovníka Stauffenberga hrál nějak blbě, ale prostě se na tu roli nehodí. Je prostě pořád takovej svůj a do toho ho dabuje po letech zase Gustav Bubník...no a člověk si představí Top Gun a podobný filmy a hned je problém na světě. Cruise nemůže hrát nacistu.

plakát

Zlodějská partie (2009) 

Takovej hodně nudnej a trapnej pokus o stylovou vykrádačku, podobnou Dannyho parťákům. Ovšem v tomhle případě se to filmařům naprosto vymklo kontrole. Film je nudný, nemá žádný spád, nemá žádné napětí, nefunguje v něm žádná přitažlivost, byť je o ní pokus velkej, na konci se pro změnu dočkáme překvapivého rozuzlení, kdy není nic tak, jak jsme si do té doby mysleli, no a když člověk teda čeká nějaký finální superodhalení či nějaké opravdu stylové zakončení děje, tak vyjedou titulky. No, aspoň že je tam Freeman, kterej prostě hraje pořád to svoje, ač je film celkově bezduchá krávovina jako hrom.

plakát

Columbo - Vražda jako autoportrét (1989) (epizoda) 

Parádní epizoda, po dlouhé době fakt paráda. Možná že to je způsobený tim, jak odlehčeně je to zahrané. Je tu hromada humoru, hlavní podezřelý má svérázný styl snad ve všem, co dělá a jak žije. Mě se tohle skutečně líbilo MOC. A ten začátek...fakt pecka. Miluju basety, jednoho má moje nejlepší kamarádka, basetici Adélku, a je to princezna! No a Columbova věta na výstavě psů..."Je to pes, tak mu říkáme Pes". :-) No neni to mazec?

plakát

Columbo - Vražda, kouř a stíny (1989) (epizoda) 

Další epizoda seriálu Columbo odehrávající se ve filmových studiích, plných speciálních efektů, ve kterých se vražda stane stejně snadno, jako ztratí stopy vedoucí k ní. To by ale neměl zrovna dostat případ jeden poručík. Columbo se jmenuje. Tomu je totiž jedno, kolik je hodin, ten člověka otravuje téměř neustále a je opravdu úplně všude. Celkově vzato příběh to nebyl špatnej, byl i celkem příjemnej, ale chybělo mu typické Columbovské rozuzlení na základě skutečných které poručík postupně zjistí. Tady se spíš jedná o tuctovější kriminálku s předem už dlouho jasným koncem bez větších překvapení.

Ovládací panel
1 bod