Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Poslední recenze (31)

plakát

V síti (2020) 

Pokud máte rádi komedie a horory, tak V síti je pro vás jasná volba. I když moc dobře víte, že za pár vteřin na vás vybafne něco nechutného a strašidelného, stejně se leknete. Zároveň se budete řezat smíchy od začátku do konce. A nebo budete chtít řezat lidi se smíchem. Každý to má jinak. Ale je dobře, že dokument na takové téma, je tak úžasný meme? Rozhodně to není chyba samotného snímku, ale hlavně lidí, kteří si dělají srandu naprosto ze všeho (a já k těm lidem taky patřím). Myslím si, že je i dobře, že v některých momentech se to Klusák snažil odlehčit, protože kdyby to bylo brané celé extrémně seriózně, nebylo by to prostě ono (například scény s králíkem či vysvětlování co je to klitoris mě opravdu velice pobavily). Navíc by to bylo pro nezasvěcené horší pobrat. Přesto si myslím, že by bylo fajn, kdyby V síti bylo drsnější a o 20 minut delší. Klidně ta "sentimentální" pasáž, kdy student medicíny vysvětluje jedné z hereček, že nesmí nikomu posílat nahé fotky, by tam ani nemusela být. Stejně tak tam nemusela být sexuoložka a její rady pro herečky. Co si budeme, nejzajímavější část byly setkání s predátory. Herečky si dohromady prožily 21 setkáních, přesto v dokumentu neuvidíte ani 10 z nich. Ale ta setkání, které můžeme vidět, jsou naprosto dokonalá a odpudivá zároveň. Taky mám pocit, že ten muž, kterého konfrontoval štáb, měl až moc prostoru. Byl to navíc jeden z těch nudných a tuctových chlapů. Vlastně když nad tím tak přemýšlím... dala jsem 169 korun za něco s čím jsem se setkávala celé ty tři roky, co vytvářím videa a vlastně ještě déle, protože když mi bylo těch 12 psali mi podobné existence taky. Ale těch pár korun mi líto není, protože V síti je opravdu moc pěkně a na české poměry opravdu kvalitně a originálně zpracovaný dokument. Je tu pár maličkostí, které mi brání dát ještě jednu hvězdu.

plakát

Skryté zlo (2018) 

Opravdu dlouho jsem přemýšlela jaké mám dát tomuto dramatu hodnocení. Skutečně dlouho to u mě v hlavě kolísalo mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Trochu mě ale zklamalo jak příběh o tom jak se z Erendreicha stal velice nebezpečný šílenec odbyli tím že jsme tu měli párkrát flashback z jeho první vraždy a pak vysvětlení od černé agentky FBI v autě která řekla jen tři čtyři věty svým bílým kolegům. Očividně ten hodný a chytrý polda musela být černoška protože feminismus a korektnost ale to nejspíš nemůžu filmu vytknout protože žijeme v době v jaké žijeme. Film měl na papíru asi velký potenciál ale nakonec ten potenciál moc nevyužili. To neustále pronásledování nebezpečného padoucha a fňukání hlavní postavy/fetky že mu nikdo nevěří a že všechno musí vzít do vlastních rukou mě začalo v polovině filmu vytáčet. Samozřejmě že tu nemohlo chybět klišé ,, hlavní záporák musí mít velkolepý proslov (který tu tedy nebyl až tak velkolepý) o jeho činech aby nemohl zabít našeho hrdinu a hrdinu někdo zachránil". Ani nevím jestli to bylo tím že toho magora hrál Tennant a nebo mi ta postava prostě z divného důvodu sedla ale doufala jsem že Seana opravdu zabije a nebude tu moc šťastný konec. Jinak je to celkem koukatelný film z kterého si nechci udělat kravatu sobě ani těm kdo mají tento snímek na svědomí.

plakát

Joker (2019) 

Správně temné drama, které ale rozesměje člověka jako jsem já. Což je dobře. Bude to zní dost divně, ale jen opravdu dobře zpracované drama mě dokáže (v určité části) rozesmát, víc než kterákoliv komedie. Až asi na dvě či tři světlé chvilky, kdy jsem se opravdu smála (snad jako jediná v kině), moji duši Joker svíral až do samotného konce. Mind Blown a úzkost jsou synonymy pro tento film. Byla jsem tak strašně ráda, že se DC Joker povedl, protože Jared Leto se Sebevražedným oddílem mi zničil "vztah" k této postavě. Phoenix mi ale znovu udělal místo v srdci pro šílenou postavu s ještě šílenějším smíchem. Můj oblíbený klaun konečně zpátky dostal dobrého herce, scénáristy a režizéra, které si zaslouží.

Poslední hodnocení (1 053)

V síti (2020)

04.03.2020

Apostle (2018)

23.02.2020

Pán času - Konec času - 1. část (2009) (epizoda) (S04E17)

23.02.2020

Pán času - Konec času - 2. část (2010) (epizoda) (S04E18)

23.02.2020

Pán času - Planeta mrtvých (2009) (epizoda) (S04E15)

23.02.2020

Pán času - Vody Marsu (2009) (epizoda) (S04E16)

23.02.2020

Pán času - Další doktor (2008) (epizoda) (S04E14)

23.02.2020

Doctor Who: Time Crash (2007) (TV film)

23.02.2020

Pán času - Nevěsta na útěku (2006) (epizoda) (S02E14)

23.02.2020

Reklama