Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (431)

plakát

Jak se stát tyranem (2021) (seriál) 

Seriál pro Američany. A pokud ještě jednou otočí distanční výuku, tak i pro našinec.

plakát

Koi Jaane Na (2021) 

Tak naštěstí se dá na Kunala koukat, ale jinak ...

plakát

Mimi (2021) 

Ten Pankaj je prostě nej. No, ale k obsahu, příběh je zajímavý, ale na Indii trochu sci-fi. Pokud to berou zase jako nenápadnou osvětu, tak budiž.

plakát

Moře klidu (2021) (seriál) 

Ti Korejci jsou poslední dobou mistři v tom, jak vygradovat zajímavý seriál, do ... kráteru. Škoda.

plakát

Record of Ragnarök (2021) (seriál) 

Volím si tebe, Pikaču! Tak ten zde není na výběr, musíte si vystačit s Thorem a Squirtla nahradil Poseidon, jinak v podstatě stejný formát.

plakát

Spirála strachu: Saw pokračuje (2021) 

Aha, tak on pan Rock je zde veden jako herec, to mě docela překvapilo. Já myslela, že to autoři pojali ve stylu "dejme šanci nehercům, protože tady už se nedá nic nového vymyslet". I přes dialogy vytvořené patrně scénáristou ze studia Asylum by to furt bylo celkem koukatelný, ale ten "herec" to prostě zabil. Teď mě napadlo, nemusí se v rámci povinných kvót obsazovat i neherci? Tak v tom případě toto dílo má Oskára vtipkára jistého.

plakát

The Priest (2021) 

Tento film je vhodný pro dnešní uspěchanou dobu. Otec Braun, Komisař Rex a Constantin v jedné postavě, to je panečku nápad! Škoda jen, že máte pocit, že je to dlouhé jako všechny jmenované seriály a filmy dohromady. Produkce z Jižní Indie občas velmi příjemně překvapí, tohle ale bohužel nebyl ten případ.