Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Kobra 11 - Dědictví (2) (2019) (epizoda) 

Po smrti mých nejoblíbenějších postav seriálu: Andrého Fuxe ve 3. sérii (tu sračku v 18 sérii nepočítám), a Dietra Bonratha, odešla i má třetí nejoblíbenější postava, a to šéfová Kim Krüger...teď už opravdu není vůbec žádný důvod, proč tento seriál, jehož nové díly dosáhnou sotva na 2 hvězdy sledovat.

plakát

Babica vs. Sapík (2015) (pořad) 

Co se týče vaření tak je to jednoznačný ODPAD. ale co se týče komedie, tak nemůžu jinak, než 5 hvězd. Tradičně slitý Jyrka Babyca, který se svým vtipům nesměje, ale svým prochlastaným hlasem se jim řechtá jako kůň a občas vydává nějaké nelidské zvuky,,,A jeho kolega, stejně ožralý, spuchlý Jarda "SAMOPAL" Sapík...jejich hlášky, které jsou myšleny bohužel vážně, už dávno vešly do historie..."JYRKO POEJ SE NA TO JAK TO PADÁ JAK TO PADÁ POEJ SE NA TO!!!!!!!!! JÁ SLINTÁM KOMARÁDE..."

plakát

Kobra 11 - Zmrtvýchvstání (2013) (epizoda) odpad!

Plivnutí do tváře všem kteří kdysi začali Kobru sledovat jen díky Andrého...André byl a navždy bude nejlepší Semirův parťák a po tolika letech kdy už v Kobře udělat s jeho postavou tohle je zhovadilost...

plakát

Tři tygři (2019) (seriál) 

5 hvězd je málo...naprostá bomba od kluků z nejlepšího Ostravského divadla. ČUSAN MILAN...HEJ ZDAR LUMIR...

plakát

NXT TakeOver: WarGames III (2019) (pořad) 

Jak by řekl Mauro Ranallo..."MAMMA MIA" !!! To byla jedinečná show...hned 1. ženský War Games byl famózní zápas, který měl všechno, včetně očekávaného HEEL turnu Dakoty Kai, výborného výkonu především Io Shirai a Candice LeRae až po skvělou válku Shayny Baszler s Rheou Ripley, která k mé velké radost přinesla výhru TÝMU RIPLEY...Triple threat match byl podle očekávání...nezklamal ale ani nepotěšil, jelikož bylo jasné že vítěz tohoto zápasu, titul na SS stejně nevyhraje...Matt Ridle vs Finn Balór také nezklamal, ale myslím si že oba borci mohli předvést daleko lepší výkon...a konečně ME War Games byl pro mě jednoznačný zápas roku! Ciampa a Cole excelovali, návrat Kevina do NXT ještě umocnil tu skvělou atmosféru během celého zápasu a dodal tomu ještě větší šťávu. No a konec nepotřebuje komentář. Hodnotím především War games zápasy a nemohu dát jinak než 5 hvězd. Pevně doufám že Rhea i Tommaso si doufám brousí zuby na Tituly.

plakát

NXT TakeOver: Toronto (2019) (pořad) 

Z posledních tří Takeoverů, byl tento bohužel nejslabší co se týče zápasů, tak i divácké atmosféry...Příjemným překvapením byl zápas Candice LeRae vs Io Shirai. Od tohoto zápasu jsem nečekal vůbec nic, ale dokázal mě velmi mile překvapit...Ale jak už tak bývá zvykem, tak naprostým vrcholem byl Main Event ''Three Stages of Hell'' o NXT Championship...předem bylo jasné že po klasickém zápase a Street Fightu bude skóre 1:1 ale pak, následovala prodloužená v podobě klece s obrovským vybavením a náhlá smrt mohla začít...oba borci opět a zase ukázali to nejlepší, ale myslím si, že ten závěr mohl skončit o maličko lépe, než zlomenými stoly kdy oba borci byli úplně mimo...I přesto to byla zase kvalitní show a Vince McMahon by se u Huntera v NXT mohl učit.

plakát

NXT TakeOver: Chicago II (2018) (pořad) 

Show to sice nebyla tak kvalitní jako v New Orleans, ale přesto velice nadprůměrná akce. ME opět nezklamal, další velké představení Ciampy a Gargana tentokrát ve "Street Fightu!" s velmi nečekaným koncem, poté co byl Ciampa naprosto KO, na nosítkách a navíc spoutaný, ale přesto dokázal Garganovi nasadit smrtící DDT na tvrdé desky a následně vyhrál. (k naprostému zděšení publika, ale já byl z jeho výhry u vytržení)...Tato rivalita opravdu nezná žádné hranice a je to zárověn vynikají ukázka, jak má ve wrestlingu vypadat opravdový Heel (Tommaso Ciampa).

plakát

NXT TakeOver: New Orleans (2018) (pořad) 

Tak tohle bylo něco...pro fanoušky wrestlingu naprostá nádhera, protože jinak tuhle Show nejde nazvat. To co předvedli Tommaso Ciampa a Johnny Gargano v Main Eventu...tak dobrý zápas a tak skvělou rivalitu jsem už několik let neviděl. WWE už poslední dobou stojí za prd, ale to co se děje v NXT je opravdu špička. Jasných 5 hvězd

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Příjemný seriál...jeden z nejlepších od TV Nova. Není to typ seriálu u kterého by se člověk válel smíchy je to spíš takový pohodový, příjemný na zlepšení nálady. Skvělý výkon podává Tomáš Matonoha, hlavně při svých záchvatech vzteku a občasných infarktových stavech...přes bohatou hereckou filmografii Tomáše Matonohy se role Tomáše Pacovského jedná podle mě o jeho nejlepší.