Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Rodinný

Recenze (41)

plakát

Superkočky (2010) (seriál) 

Pilot 75%. Uvidime co bude dal :)

plakát

Spolužáci (2006) (seriál) 

Nedonošené dítě vztahového sitcomu. Už se nedozvíme, zda by seriál pokračoval ve stejné kvalitě nastolené u prvních skvělých devatenácti dílů. Neuzavřený konec první série sráží mé hodnocení bohužel trošku dolů. Při uzavřeném konci první série bych hodnotil bezpochyby za 5 hvězd, nicméně takhle dávám s těžkým srdcem silné 4 hvězdy.

plakát

Jako zamlada (2007) 

Strašné! Nevtipná taneční komedie o splnění dětského snu. Celý děj filmu je nejen nezajímavý a nevtipný, ale navíc provázený nechutnostmi, nelogičností a plný klišé. Jediným pozitivem celého filmu je krása Marii Menounos a proto hodnotím na hranici odpadu a 1 hvězdy - 15%.

plakát

Studio 30 Rock (2006) (seriál) 

1. serie 80%, 2. serie 90%. Videno v originale

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Hodnoceno po 1x22. Nelze jinak...Skvělý zažitek, skvělá hudební čísla, skvělé postavy a skvělí herci. 95%

plakát

Fm (2009) (seriál) 

Samozřejmě, že po vystoupení Chrise O'Dowda v seriálu IT Crowd čekal každý obrovskou komediální pecku. Každý čekal seriál, který bude IT Crowd zdatně konkurovat a šlapat mu na paty. O to větší zklamání teď všichni cítí. To se bohužel projeví i na jejich hodnocení seriálu. Ač se jedná o seriál kvalitní, slávy a popularity IT Crowd určitě nedosáhne. Na mě FM působí ale velmi příjemně. Po pilotu jsem si sice říkal, že to nebude uplně to pravé, ale druhý díl mě vyvedl z míry. S každým dalším dílem mám postavy raději a seriál u mě stoupá na oblíbenosti. Po pilotu bych hodnotil 60%, po druhé epizodě 70%, ale po třetí epizodě to je už 80%. Velmi příjemných 80%. Myslím, že hodnocení už se dál zvedat nebude, ale i tak jde o povedený kousek, jež budu rád sledovat a bude mě bavit i nadále.

plakát

Rande naslepo (2006) 

Film sám o sobě nemá (krom pár světlejších vtipných momentů) podstatně co dát, ale vyzdvihl bych dva momenty, které výrazně zvýšily mé hodnocení. Prvním z nich je "shledání se" s rodinou a druhý je představování hrdinovy dívky jeho rodině. Tyto momenty v sobě nesou hodně emocí a něco takového bych v tomto laciném filmu rozhodně nečekal. Zbytek filmu je však celkem předvídatelný, plný klišé a řídí se dle tušeného scénáře neštastné lásky.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Návrat Indyho se vší parádou? Ani bych neřekl. Pro mě to bylo spíše jistým zklamáním. Sice nám nový Indy přinesl skvělého Shiu LaBeoufa a Cate Blanchett, na druhou stranu ale mnoho ze svého výkonu ztratil Harrison Ford, který díky svému pokročilejšímu věku není tak akční a dobrodružný jako dříve. Bohužel v akčním a dobrodružném filmu je to velké mínus. Dále mi od začátku filmu vadila ve většině komentářů přetřásaná nesmrtelnost Indyho, který v přestřelkách vyhýbá jedné kulce za druhou a bez jediného škrábnutí vychází ze všech životu nebezpečných situací včetně atomového výbuchu. Nebo Shia, který skáče po stromech a liánách rychleji než sám Tarzan v nejlepších letech? Efektní, ale tězko uvěřitelné. Když už jsem se v druhé polovině filmu dostával do tempa a přemýšlel o lepším hodnocení, srazil mne opět do kolen celý ten UFO-závěr filmu. Nepřijde mi vhodné zakončit celou ságu odletem mimozemštanů z naší planety s konstatováním, že jejich pokladem jsou vědomosti. Na to je to příliš obehraná písnička.

plakát

Povýšení (2008) 

Spíše než komedií bych to nazval psychologicko-sociální exkurzí do duše pracovníka supermarketu toužícího po povýšení. Komediálních prvků zde bylo málo. Čekal jsem, že tandem Reilly a Scott toho ze sebe dostanou mnohem více, ale bohužel. Navíc film i přes kratší stopáž poněkud nudil, tudíž slabší 2 hvezdičky. 35 %