Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (183)

plakát

1 proti všem (2018) (pořad) 

Bylo už spousta lepších soutěžních pořadů. Nevím tedy, proč vznikl tento. Jinak v dalších dílech se přece jenom zlepšili. V prvním dílu mě připadaly soutěžní prvky trapné, jako kdyby to navrhovaly malé děcka.

plakát

Kauzy Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) 

Jsem rád, že je tu alternativa vůči ČT. Protože kdykoliv vidím diskusní pořad, nebo zprávy ČT, pokaždé je tam ten Kalousek, symbol všech lumpáren a jejich obhájce, za posledních 28 let.

plakát

Marie Terezie - Série 1 (2017) (série) 

Podle mě to nebylo vůbec špatné, i když přiznám, že dějiny Marie Terezie do detailu úplně neznám. Vím však, že pro většinu v tehdejší době, snad kromě židů, (ale to později napravil její syn Josef II) byla oblíbenou panovnici a zavedla povinnou školní docházku. Film dle mě měl koukatelný děj. Z herců mě překvapil V. Kotek, který si vůbec nevedl špatně a rozhodně nepůsobil jako outsider, ale byl v celku významným hráčem v tomto filmu. Tohle dovedu taky náležitě ocenit.

plakát

Saljut-7 (2017) 

Tenhle ruský film, natočený podle skutečné události,(až na ten požár, který tam nebyl), patří k těm povedenějším. Dal bych normálně 3 hvězdičky, ale za americký raketoplán v závěru dávám hvězdičku navíc. Dovedl bych si představit tento film vidět i v kině.

plakát

Spacewalker (2017) 

Musím uznat, že Rusové se naučili dělat filmy s tématem kosmonautiky. Výhodou jím je, že nejspíš otevřeli archív do nedávna utajovaných dramat sovětských kosmických letů. Tam toho je možné najít mraky.

plakát

Toulavá kamera na venkově (2017) (pořad) 

Zajímavý pořad, který odhaluje řemeslná umění na českém a moravském venkově.

plakát

Decibely lásky (2016) 

Příběh žádný, tak že dějově nuda. Dávám dvě hvězdičky pouze za hudební doprovod. Celkově je to zklamání. Myslím si, že za tu dobu mohli přijít s nějakým příběhem. Času na to bylo dost. Dyť Discopříběh 2 byl natočený v roce 1991. Osobně bych taky angažoval některé další herce nebo herečky z Discopříběhu. Některé jsem nedávno viděl v telce a vypadají dobře, některé dokonce ještě zkrásněly.

plakát

Pasažéři (2016) 

Povedený Sci-Fi film. Tyhle filmy mám rád, protože je to možný pohled do budoucnosti. V minulosti jsem podobnou tématiku viděl i v komiksech a v duchu si přál, aby se tohle jednou objevilo i ve filmu. Tak že za mě kladné hodnocení.