Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (180)

plakát

Sejmi je všechny (2007) 

Ja prostě nevím... buď jsem koukal na jiný film. Ale skoro 70procent ? To snad ne.

plakát

Šťastný nový rok (2019) 

Jenom proto, ze mam rad vánoce. Jinak absolutne šílený pokud o kombinace československého dabingu. Na Slovensku otevírá český mluvící a v zapeti slovensky mluvici poslicek. Jako pokud o reklamu na hotel skoro jo. Ale jinak kravina. A nevím proč, ale dabing slovenských herců český, nebo obráceně je vždy šílený. A možná Prachař a občasná hláška to zachránila.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Moc jsem se těšil. Ale proste, už je vše splacane dohromady. A jenom se snaží za každou cenu urvat peníze. Bohužel se mi to tolik nelíbilo... a občasné hlášky to nezachranili.

plakát

Včela na mušce (2022) (seriál) 

Bohužel, ne. Je to tak šíleně předvídatelné z minulých let. Když byl původní Mr. Bean, tak to bylo legrační, ale tohle už není. Teda za mě alepson už ne

plakát

Super-Blb (2022) 

Neuvěřitelný... kombinace DC a MARVEL. Jen me mrzí, že jsem to neviděl v kině. Musel to být zážitek. Doporučuji všem. Chce se podívat na ten film dvakrát, třikrát, aby člověk byl schopný vstřebat a pochopit genialitu tohoto filmu. Občas grafika je horší, ale podle me to byl záměr, aby byla jasná recese.

plakát

Lady and the Tramp (2019) 

Nenadchlo mě to. Ale zpracování a celkový dojem nakonec zapůsobil a dávám 3hvezdy.

plakát

Malý Sheldon (2017) (seriál) 

Perfektní od A do Z. Dokonale vystihli dospělého Sheldna. A hlavně člověk se může dívat a být spokojený a v obraze i když nemá nakoukane Teorie velkého třesku.

plakát

Timmy Failure: Mistakes Were Made (2020) 

Hodně rozporuplné. Mám tři syny a vidím tam podoby. Včetně sebe když jsem byl malý. Děti to nedokoukali, já ano a nevím, nejsem si jistý zda se mi to líbilo, nebo ne...