Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Výlet (2018) (studentský film) 

Takhle si to představuju! Radost tento snímek sledovat, radost hodnotit i radost vidět vyhrát dvě ceny během jednoho večera. Přeji tvůrcům spoustu úspěchů a podobných filmů do budoucna!

plakát

Alternate (2019) (studentský film) 

Tohle že zmákli Slováci?! WOW!

plakát

Joker (2019) 

Jedním slovem veledílo. Nemám slov.

plakát

John Wick (2014) 

První díl tohoto dnešního fenomému řadím mezi špičku celosvětové kinematografie posledního desetiletí. Víc netřeba dodávat.

plakát

V hlavě (2015) 

Kdo by čekal tak silnou myšlenku u něčeho tak nenápadného... Klaním se.

plakát

Polární expres (2004) 

Pan Zemeckis se mě prostě umí dotknout. Už trilogie Návrat do budoucnosti pro mě v dětství znamenala něco velkého, ale tato pohádka (pokud se tomu dá tak říkat), vše posouvá na úplně jinou úroveň. Vlak, Vánoce, Santa, duchové... No už raději mlčím. Tohle si musíte pustit sami a ponořit se do dokonalé chladné a vánoční atmosféry, užívat si zpracování společně s emotivním soundtrackem a samozřejmě ducha Vánoc. Není lepší chvíle si tento snímek pustit, než právě o svátcích. Tvůrcům děkuji!

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Dokonalá ukázka toho, co tvrdím už roky. Prachy skvělej film netvoří a mít rozpočet Vám záruku skvělé podívané prostě nedá. Na co jsou desítky či stovky milionů dolarů, když z toho vyleze nesympatickej komerční odpad, který nemá pointu, grády a chce se Vám z toho akorát blejt, např. aktuální díly této série. A měly rozpočet několikanásobně vyšší než tenhle masterpiece. V prvním díle Saw vidíte jak málo stačí k úžasnému zážitku. Pár herců, na kterých vidíte že to berou vážně, z velké části jedna místnost a pár dalších lokací, ne úplně originální námět, ovšem velmi originálně zobrazen i zpracován a v neposlední řadě precizní scénář. James Wan ukázal svůj potenciál a dodnes překonává sebe a ukazuje světu, jak velký koule tenhle chlápek má. Byť je finální zvrat Hry o přežití poměrně jednoduchý, je to jedna z nejlegendárnějších scén, které kdy filmografie zažila. 5/5.

plakát

Drž hubu! (2003) 

Funguje to od začátku do konce. Naprosto perfektní herecké spojení pánů Jeana Rena a Gérarda Depardieu s humorem, který zkrátka musí rozesmát i naprostého suchara. Oči jako kůň!