Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (769)

plakát

Policejní akademie 2 (1985) 

Vyloženě špatné to není, ale z toho námětu a kontrastních charakterů se dalo vycedit humoru mnohem víc. Přitom spousta scén je zbytečně natahovaných, takže prostor by na to byl. A Hesseman sice zahrál otráveného vyhořelého policajta výborně, ale ne pro praštěnou komedii, pročež tady nepůsobí nijak sympaticky a člověk mu ani nemá chuť fandit, což je trochu blbé. A magor Zed mi k srdci nikdy moc nepřirostl, takže to taky nespasí.

plakát

Policejní akademie 3 (1986) 

Návrat na akademii, který se ještě docela podařil; souboj s druhou školou dal ději nový impuls a některé gagy jsou náramné. Kdyby se tady skončilo, o nic zásadního by svět nepřišel a ze série by zůstal slušný dojem.

plakát

Nenapravitelný (1975) 

Klasický živel Belmondo v životní formě, opět doprovázený svým arménským kumpánem Gérardem a tentokrát zajímavě i "Tricatelem" Guiomarem. - - - V roli šťabajzny (ale i rovnocenného protějšku) Jenovéfa Bujold, v pár scénách (divadlo a kancelář) s brýlemi sice asi nulovými, ale pěknými.

plakát

Hosté večeře Páně (1963) 

Bergman no, takže dobré. - - - Ale bohužel i takový fenomenální klasik zacházel s brýlemi ve filmu stejně trapně jako kdejaký hejhula. Takže milostně zoufalá (a) učitelka je typizovaná brýlemi, které jsou jaké? Sice hezké, ale nulové. (A ještě větší škoda je toto v Personě, o Höstsonátě ani nemluvě...)

plakát

Když Harry potkal Sally (1989) 

- - - V pár scénách má Meg (tehdy fakt kočka, až na ten šílený účes) krásné osmdesátkové brýle (jedna z mála dobrých věcí na tehdejší módě), ale proč zas placky, bože...

plakát

Gloria Bell (2018) 

- - Ověnčený autor nemeškal a po pár letech pořídil zbytečný halywúdský režvejk sebe sama, a to jen s ubranou hodnotou D ve sklech titulní senihrdinky. Takže výsedek? NULA, prožvaněnej den...

plakát

Krtek a medicína (1987) 

Místy dost drsné, což až tak nevadí, svět drsný je... ale chudák had tyvole >:(

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

- - - Rejčl se po čtyřicítce konečně odvážila před kameru ve svých brýlích (když už hraje tu učitelku), nápad jistě dobrý, a výsledek velmi dobrý!

plakát

Wonder Woman (1975) (seriál) 

- - - Půvabná Lynda Carter v identitě Diany Prince často nosí brýle à la Clark Kent (které ji podobně absurdním způsobem činí nerozpoznatelnou), pohříchu většinou placaté, ale během sezón vystřídá několikery a pár jich je slušně dioptrických... takže potenciál je sice těžce nevyužitý, ale aspoň že kape.