Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Papežův vymítač (2023) 

Nechápu, že někdo může dát něčemu, co je podle SKUTEČNÉ události, dvě, tři hvězdičky a srovnává to s vymyšlenýma blbostma... Přečtěte si knížky, které napsal - nemusíte furt jen čučet na filmy :D

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Přítel film našel na sobotní večer v programu. Za mě rozvláčné, zdlouhavé, zbytečné.

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Podle popisu mě to nezaujalo, v kině jsem tedy neviděla (narozdíl od šílených Vlastníků, na které byla reklama horem dolem a bylo to spíš trapné). Tohle byla mírně cáklá oddychovka na Vánoce jak dělaná.

plakát

Manžel na zkoušku (2018) 

Po dlouhé době nudných, hloupých a rádoby vtipných komediích jsme v televizi viděli tuto komedii. Ano, už od začátku je to krapet přitažené za vlasy, ALE je tam spousta humoru, vtipu a my se smáli celou dobu. Na konci i mě - neromantičce - ukápla slza.

plakát

Pojď za tátou (2019) odpad!

Po přečtení recenzí a hodnocení (tehdy 52%) jsem přemluvila manžela, že se podíváme. První půl hodina blbost, říkám počkejme, určitě se to rozjede.... Nerozjelo, nebo naopak rozjelo neskutečně divným způsobem, který nebyl ani komedie, ani horor, ani thriler. Jo a mám zakázáno vybírat filmy....Díky fakt :D

plakát

Geniální přítelkyně (2018) (seriál) 

Úžasný seriál! A úžasná spisovatelka - její první díl (jsou čtyři) Geniálních přítelkyň je trvale už delší dobu na pořadník. Když jsem tedy viděla, že je k dispozici seriál, hned jsem si ho stáhla. A...konečně se odhodlala a požádala v knihovně o rezervaci...kdy na mě dojde řada netuším, ale ráda si počkám. Atmosféra, herci, hudba a i pro někoho kdo to nepochopil "uřvaná" Elena - TOP!

plakát

Maléry pana účetního (1980) 

Fantozzi nemá chybu. Smějeme se pokaždé, když ho vídíme - a že je ho ted v televizi strašně málo vidět.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Viděla jsem až dneska na HBO. Film zajímavý, myslím ,že jako pocta Freddiemu fajn, chápu, že nebylo tedy na programu nějak víc řešit jeho orientaci, ale mě osobně by ty jeho známosti atd. zajímaly - hold zvědavá ženská :D Hlavní hrdina mi ale celou dobu místo Freddieho připomínal Micka Jaggera, asi kvůli té velké puse.

plakát

Neváhej a zavolej… (2012) 

Moc fajn a příjemná (nenáročná) komedie. Pár momentů se mi tam sice nelíbílo, bylo to až moc přitažené za vlasy, ale jinak, perfekt oddychovka.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) 

Dcera se na to strašně chtěla dívat včera v televizi....Já osobně pohádky nesleduji už dobrých 30 let :D, no ale co by člověk pro dítě neudělal že...Po pěti minutách jsem přemýšlela, jestli se mi to nezdá? Kdo má mluvit česky mluví blbě slovensky, naopak slovena przní češtinu, až se to nedá poslouchat...No co, tak aspoň se pokochám pohledem na nej sexy (byť slováka) Koleníka. Fuj, co s ním udělali? Vypadá o dvacet let starší:(. Napřed jsem byla naštvaná, že to Prima dává v neděli, takže se děti nedodívají do konce - po druhé reklamě jsem byla ráda, že jsem mohla dceru dát spát a sama mohla přepnout. Jediné plus - holky od Gotta budou mít památku na taťku a my ostatní to nějak přežijeme.