Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Hudební
  • Animovaný

Recenze (198)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Efekty fajn . Dějově trošku slabší než předchozí dva díly , Ale kino se vyplatilo . Kočiči žena nezklamala . Ze záporaka jsem mněl místy i husí kuži . K tomu Snad Nejlepši hudba ze všech tři dílu. Velice dobré zakončení batmanovské trilogie.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Temný rytíř je naprosto jiný než jeho sourozenec. Zde to táhne hlavní padouch Joker ( Heath Leadger) který zde naprosto exceluje . Jeho výkon je natolik oslnivej že zastiňuje samotného batmana. Celkově na mne film působí velice dobře . Ne tak , jako batman begins ale i přes to je tohle velice super film který svého předchůdce nepřekonal . Ale i tak laťku udržel velice vysoko .

plakát

Batman začíná (2005) 

Dle měho názoru tento batman neni lepši než ten Pana Tima Burtona . Ale Jinak je tento snímek o počátcích batmana označuju za nejlépe natočený film roku 2005 . Christian Bale je pro batmana jako stvořený . Děj je dobrý , film je po celou dobu velice zaživný . Vůbec jsem se nenudil po celou dobu. . Vše potvrzuje a podtrhuje velice skvělá hudba . Zažitek z tohoto filmu je opravdu silný a dle mého názoru režiser Nolan natočil nejlepší díl této batmanovské trilogie.

plakát

Poslední samuraj (2003) 

Dokonalej film který ještě Tom obohacuje svým hereckým talentem. Perfektně napsaný příběh a užasní herci . Na tomto filmu mám ale ze všeho nejraději hudbu . Ta je užasná a dokáže vás vtžhnout do děje tak dobře že je to až k neuvěření. Bojové scény a pochopení jiné kultůry jde ve filmu ruku v ruce a je to opšt na poddtrženou jedničku . Tenhle snimek je perfektní ve všech směrech .

plakát

Spider-Man 3 (2007) 

Tak a Sipdey je zde do třetice všeho dobrého nebo zlého ? No osobně na tomto filmu mám rád jeho řekněme temněkší povahu . Černý spider -man na mne udělal opravdu dobrý dojem . To ale bylo asi rak všechno . Filmu škodi překombinovanost nepřátel . Goblin venom a Sandman . to už je prostě moc . Zlej Peter má něco do sebe kdyby to tak zůstalo do konce filmu vůbec bych se nezlobil . No jo film tady doplatil na přemrštěnou akci což by ani tak nevadilo ale scénář už je opravdu hoši. Na celém snímku to je patrne . Za dvěma spider many v několika rovinách zaostáva . Pořad je to však koukatelné dilo a uctivé završení trilogie.

plakát

Spider-Man 2 (2004) 

o něco slanší kousek ne díl číslo 1 ale pořád dobrý . Nový záporák film patřičně dokázala oživit . No pořád skákající Peter Parker po stěnách muže občas vypadat trochu nudhně . Ale opšt je tu vynikající James Franco a herci se snaží vyvážit nedostatky filmu který jich má docela dost . Nejlepší na snímku spider-man 2 jsou bojové scény . Efekty si drží svou uroveň na pozici prvního dílu , Přiběh je v podstatě opakující se smyčka ale ani tak spider-man 2 rozhodně není špatnou volbou . Mohl byt lepši ale za užasnou jedničkou opravdu moc nezaostává .

plakát

Spider-Man (2002) 

Když jsem šel na tohle do kina tak jsem nemněl ani trochu obavu z nezdaru . Což se oizději potvrdilo . Mam Sider-mana rád, sice ne tak jako supermana , batmana , iron mana ho rád . Touby byl skvělej . a kostým samotného spider mana užasnej . Příběhová linka v celku jednoducha . Vyvařuhou to dobři herci . Efekty velice slušné . Ani na okamžik jsem se nenudril . Sam Raimi odvedl opravdu dobrou práci Já tento snímek doporučuju všem kteří mají spider mana rádi . Stejně tak ho ale doporučuji všem i jako oddychovku tento film splňuje oboji .

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Jeden z mnoha sitcomů co je za dobu co ho sleduji 6 sezon zatim nejlegendarnější z legendárních. Postavy jsou propracované , charaktery jsou zábavné . Občas ale se příběh moc táhne a některý epizody nemaji takový tah jako ostatni To už je na práci z cénaristu no . Kažfopadnš zatim i po 6 sezonach které jsem vyděl pro mně serial nic neztratil. Tento serial dělaji hlavně hlášky nejde tak o hledání matky jak by se mohlo zdát . Jde spiše o vtioky a charaktery postav ktere si vtipky vraceji a vraceji . Prostě Boži Legendarní serial který má občas slapši chvilku ale který serial je nema ? Takže nahoďte obleky a koukejte se .

plakát

Angel (1999) (seriál) 

Tohle je pro mne měkolikanásobně lepší než Bufyy . Angel a spike tu mají prostor který naplno využívají a seriálu to rozhodně nic na kráse neubira. Škoda jen že bylo tak málo sezon . Ještě na par dalšich to zaručeně mnělo . Jimak masky a triky dobry . Co se tyka podobnosti z Buffy tak tu najdete u hlavních představitelů a v pár zmínkách . Jinak si Angel šel svou vlastní cestou a nebylo to naškodu,

plakát

Dračí život Bruce Lee (1993) 

Mimořadně zdařilej životopisnej film . Jason hraje Bruce velice dobře . Jelikoš znám včechny Leeho filmy tak jsem toto nemohl vynechat . Dobry scvénář , akční scény a přiběhová linka .Pan Lee by byl určitě spokojen jako ja . Sice se tam nacházi i pár slapších momentů, ale i tak je to skvělej film .