Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Hudební
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Byl to muj prvni film kterej sem viděl co se tyče drog a tak a rád si ho pouštím znovu a znovu . Poprvé sem ho vyděl před 7 lety a ma to stále své kouzlo.

Bláznivá střela

Bláznivá střela (1988)

Nesmrtelná serie komedii z nesmrtelným hercem . Na těchto komedijích jsem vyrůstal. No prostě komik jak se patří . Scebář ke všem dílům byl opravdu suprovej . Všechny dily serie jsou vynikající včetně tohoto.

Scary Movie: Děsnej biják

Scary Movie: Děsnej biják (2000)

Pokud bych mněl scary movie hodnotit celkově tak bych řekl že to je celkem povedena parodie.Ale když se podivam na jednotlive dily tak to už moc optimisticky nevidim. 1 dil teto serije na mně udělal nevětši a nejlepši dojem. Nasledné pokračovani už podle mně bylo jen do počtu a aby na tom někdo vydělal nějaky ty penize. Doufam že scary movie 5 pude opravdu konec .

Grindhouse: Planeta Teror

Grindhouse: Planeta Teror (2007)

Krvavé, nechutné, akční , občas i velmi zabavné. Planeta teror jako pocta všem hororum typu b ktera se Robertu Rodriguezovy velmi povedla . Ktomu ještě paradni hudba film jak ma byt.

Obřad

Obřad (2011)

Obřad byl velice dobry horor. Ovše z poněkud táhnoucím se dějem . Někoho to nudí ale já jsem si to užíval . Divák se tak lépe v táhne do děje samotného . Rozbíha se to pomalu ale nakonec se dočkáte. O hvězdičku meňě za ropuchu v polštáři. Jinak Antony nesklamal.

Machete

Machete (2010)

Super film . Trejo zahrál paoradně . Cely film je skvělej . Rodriguez opravdu dokazuje že je stejný jako Tarantino