Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Obsahy (14)

Gekijouban Chainsaw Man: Reze Hen

Gekijouban Chainsaw Man: Reze Hen (2024)

Filmové pokračování Chainsaw Mana adaptuje další část své komiksové předlohy. Denji se setkává se záhadnou dívkou Reze, která má o něj zájem. Denji si sice zpočátku snaží držet odstup, ale postupně si s Reze utvoří vztah. Nic však není takové, jak se může na první pohled zdát.

The One Piece

The One Piece (2024) (seriál)

Populární japonský komiks „One Piece“ se nám znovu představuje ve zbrusu novém animovaném seriálu.
Bohatství, sláva, moc... Tohle vše za svůj život získal legendární světoznámý pirát Gol D. Roger. Těsně před svou smrtí popravením Roger prohlásil: „Chcete můj poklad? Tak jej najděte! Zanechal jsem v něm vše, co tenhle svět může nabídnout!“ A těmito slovy vyřčenými na popravišti donutil mraky lidí vyplout na moře. Touto událostí začal Velký věk pirátství. O sedmnáct let později se setkáváme s naším hlavním hrdinou, mladým klučinou Monkey D. Luffym. Luffy chce kráčet ve šlépějích svého vzoru z dětství, piráta „Rudovlasého“ Shankse, aby se stal samotným Králem pirátů, jakým byl i samotný Gol D. Roger a zažil tak nádherné dobrodružství, při kterém by se spřátelil se spoustou různých lidí. Pirátská cesta ovšem není procházkou růžovým sadem, a proto čeká Luffyho celá řada nebezpečných překážek a protivníků.

Kimecu no jaiba - Katanakadži no sato hen

Kimecu no jaiba - Katanakadži no sato hen (2023) (série)

Třetí série opět navazuje tam, kde skončila ta druhá. Tandžiró, Nezuko, Inosuke a Zenitsu se pomalu zotavují po předchozích událostech. Při posledním boji Tandžiró opět přišel o svůj meč, přičemž tentokrát jeho výrobce Haganezuka přímo trucuje a odmítl Tandžirovi ukout nový, proto se taky společně s Nezuko vydává do skryté kovářské vesnice, která se zabývá jen a pouze výrobou čepelí pro zabijáky démonů, aby se Haganezukovi omluvil a přesvědčil ho, aby mu meč vyrobil ještě aspoň jednou. Co však nikdo nemohl tušit je, že se dva z vyšší šestky dvanácti démonních měsíců dozvěděli o tom, kde se tato skrytá kovářská vesnice nachází...

One Piece

One Piece (2023) (seriál)

Bohatství, sláva, moc... Pirátský král Gol. D. Roger získal tohle vše. Poslední slova Rogera před jeho popravou mariňáky změnila celý svět. „Můj poklad? Jestli ho chcete, tak ho máte mít! Hledejte! Zanechal jsem v něm vše, co tento svět může nabídnout!“ Spousta nových pirátských posádek se vydala hledat jeho poklad One Piece, aby si mohli splnit své sny a takto započal velký věk pirátství.
Hlavní hrdina, sedmnáctiletý kluk Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy), není typickým pirátem, který by plenil vesnice jen tak pro zábavu, právě naopak – touží zažít velkolepé a krásné dobrodružství, při kterém by potkal spoustu zajímavých lidí a našel si i nějaké přátele, ale také touží najít One Piece. Luffy byl už jako dítě inspirovaný a přesvědčený, že chce být pirát díky historkám rudovlasého Shankse. Klukův život se však změnil ve chvíli, kdy snědl tajemné ďábelské ovoce, které dotyčného obdaří nadpřirozenou silou, ale také mu sebere schopnost plavat v moři a zrovna Luffy ve svém případě získal vlastnost gumy. Společně s Luffym a jeho posádkou se vydáme na jedno velké dobrodružství.
One Piece je hranou adaptací stejnojmenné japonské komiksové série od autora Eiičira Ody, jež má přes tisíc kapitol a je nejprodávanějším japonským komiksem vůbec. Odehrává se ve světě, který je téměř zcela pokrytý oceánem. Tato dobrodružná akční fantasy je typickým představitelem japonského komiksového žánru „šónen“.

Bleach - Sennen Kessen-hen

Bleach - Sennen Kessen-hen (2022) (série)

Po deseti letech se vrátilo jedno z nejpopulárnějších šónen anime na světě, aby konečně byl jeho příběh uzavřen stejně jako v jeho předloze.
Kurosaki Ičigo a všichni jeho známí po všech dobrodružstvích ještě stále nemají ani trochu klidu. Ve světě živých začalo mizet nepřirozené množství „prázdných“ a ve stejnou dobu se také ve Společenství duší začala ztrácet spousta obyvatel ve čtvrti Rukon. Situace se ještě zhorší ve chvíli, když na Ičiga zaútočí arrancar, který se představí jako Asguiaro Ebern a zvěstuje mu návrat Yhwache, padlého krále quincy, přičemž ve stejnou dobu na Společenství duší zaútočí organizace zvaná Wandenreich, jenž je složená z quincy, kteří jsou samotným Yhwachem vedeni a vyhlásí válku proti všem šinigami se vzkazem: „Za pět dní ode dneška bude Společenství Duší vyhlazeno Wandenreichem.“ Historie a pravda, jenž byla doteď utajována, konečně vychází na povrch, když se dozvídáme, že všichni quincy kromě Uryu Išidy a jeho otce Ryukena zdaleka nevymřeli. Kurosaki Ičigo musí ještě jednou pozvednout svůj zanpakuto mimo běžnou rutinu bojování s prázdnými a vyrazit do posledního velkého boje o osud Společenství duší a světu živých.

One Piece Film: Red

One Piece Film: Red (2022)

Příběh se odehrává na ostrově, kde má mít své první vystoupení Uta, nejoblíbenější zpěvačka na celém světě, jejíž pravou identitu navzdory její popularitě nikdo nezná. Na její vystoupení se přijde podívat spousta fanoušků, včetně nadšených pirátů, a dokonce se přijdou podívat i Slaměné klobouky s jejich kapitánem Luffym. Jenže to by nebyl příběh bez nějaké zápletky, a tak vše začíná faktem, že Uta je dcera piráta Shankse.

Road of Naruto

Road of Naruto (2022)

Jedná se o speciál k dvacátému výročí anime seriálů Naruto a Naruto: Šippúden. Obsahuje předělané scény určitých momentů ze seriálu a zazní zde taktéž některé úvodní písně z obou seriálů, konkrétně „Haruka Kanata“ od Asian Kung-fu Generation, „GO!!!“ od FLOW, „Seishun Kyosokyoku“ od Sambomaster, „Blue Bird“ od Ikimonogakari, „Sign“ od FLOW a „Silhouette“ od KANA-BOON.

Kimecu no jaiba - Mugen rešša hen / Júkaku hen

Kimecu no jaiba - Mugen rešša hen / Júkaku hen (2021) (série)

Příběh druhé série začíná tam, kde skončil v té první. Tandžiró s Nezuko, Inosukem a Zenitsu nastupují do na první pohled obyčejného vlaku, aby pomohli ohnivému haširovi Kjódžurovi Rengoku vyšetřit záhadu této pravidelné linky, ve které údajně mizí lidé. Dále se také naše hlavní kvarteto podívá společně s haširou zvuku Tengenem Uzuiem do v noci prosvětlené a čilé zábavní čtvrti plné krásných kurtizán, aby našli a zneškodnili zde ukrytého démona.

Kimecu no jaiba - Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve Arc

Kimecu no jaiba - Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve Arc (2019) (série)

Japonsko, období Taišó. Mladý kluk Tandžiró žije v horách se svou rodinou a po smrti jeho otce vydělává peníze prodáváním uhlí. Jejich šťastný život však dlouho nevydržel. Tandžiró se při nočním návratu domů nechá přemluvit jedním známým, aby u něj raději přespal a také mu poví o takzvaných „démonech“, kteří přes noci vylézají ven a živí se pojídáním lidí. Když se ráno konečně vrací za svou rodinou, tak nemůže uvěřit vlastním očím, když je spatří v jejich domku vyvražděné a ačkoliv jeho mladší sestra Nezuko tuto děsivou spoušť přežila, tak byla proměněna v démona. Tandžiró, jenž je smutný a naštvaný ze ztráty své rodiny, se rozhodl přidat k tajemnému a samozvanému sboru zabijáků démonů, aby svou rodinu pomstil a také našel způsob, jak svou sestru Nezuko proměnit zpět ve smrtelnou lidskou bytost.

Kono subaraší sekai ni šukufuku o! Kurenai densecu

Kono subaraší sekai ni šukufuku o! Kurenai densecu (2019)

Ve filmovém pokračování Kono subarashii sekai ni shukufuku wo! a Kono subarashii sekai ni shukufuku wo! 2 se opět vrací Kazuma Satō a jeho parta. Tentokrát jsou vyplašeni dopisem od Yunyun, ve kterém se píše, že se mají dostavit do vesnice klanu Karmínových Démonů. Banda se tam rozhodne jít a využijí tam trochu času, který jim zbyl, ale potíže začnou vznikat poté, co se objeví nepřátelský generál!

Seišun buta jaró wa jume - Miru šódžo no jume o minai

Seišun buta jaró wa jume - Miru šódžo no jume o minai (2019)

V filmovém pokračování anime seriálu Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai (2018) se opět setkáváme se Sakutou Azusagawou a dalšími. Klidné dny s jeho přítelkyní a starší spolužačkou Mai Sakurajimou jsou narušeny poté, co se jednoho večera u Sakuty doma ukáže Shouko Makinohara, jeho první láska, která mu pomohla překonat většinu těžkých situací. Z neznámých důvodů potkává hned dvě Shouko Makinohary: Jednu, která chodí na druhý stupeň základní školy, a další, která je již dospělá. Dospělá Shouko, která vodí Sakutu neustále za nos, způsobuje velkou trhlinu v jeho vztahu s Mai. Kromě toho zjišťuje, že mladší Shouko trpí vážnou nemocí a jeho jizvy se znova otevírají...

Sword Art Online - Alicization – War of Underworld

Sword Art Online - Alicization – War of Underworld (2019) (série)

Čtvrtá série Sword Art Online začíná tam, kde skončila ta třetí. Základnu, na níž se nachází nejen Kirito, Asuna, Kikuoka a další, ale také projekt "Alicization", přepadla neznámá ozbrojená skupina lidí. Chtějí ukrást umělou inteligenci, kterou je vlastně Alice. Asuně, Kikuokovi a ostatním se podařilo schovat, ale poté, co dotyčná skupina ozbrojenců odřízla hlavní zdroj energie, čímž způsobili zkrat, Kirito, jenž zůstal uzavřený v Underworldu, skončí v bezvědomí.

Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu – Memory Snow

Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu – Memory Snow (2018)

Subaru a spol. dostávají po událostech v první polovině seriálu konečně chvíli klidu. Subaru vyráží na „tajnou misi“, o které se nesmí nikdo dozvědět. Jenže ačkoliv byl Subaru v přestrojení, děti z vesnice poblíž Roswaalova sídla ihned poznaly, že je to on. Nyní, když byl odhalen pět vteřin po začátku mise, co se stane s jeho „rande“ s Emilií? Kromě toho začíná být venku také pěkná zima.

ONE PIECE 3D Mugiwara čeisu

ONE PIECE 3D Mugiwara čeisu (2011)

Jednoho dne se Luffy probudí a zjistí, že mu byl jeho milovaný slaměný klobouk ukraden a jelikož pro něj je ten klobouk jeho nejcennějším pokladem, tak jeho posádce nezbývá nic jiného, než začít nahánět opeřeného pachatele, který se tohoto činu dopustil.

Reklama