Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (70)

plakát

Chatrč (2017) 

Přestože mi je téma ať už Boha či víry v cokoliv celkem vzdálené, přečetl jsem si nejprve knihu Williama P. Younga. A chápu, že se ve světě stala bestsellerem, s ohledem na "kvanta" věřících (nic proti :-)). Mě to však nijak neuchvátilo, bohužel. No a tím se dostávám k tomuto filmu. Co se týká námětu, platí to, co píšu v úvodu. Ale jinak zpracování dobré - hudba, výprava, herci...

plakát

F. L. Věk (1970) (seriál) 

Perla české filmové tvorby. Neskonalé výkony celé plejády nejlepších českých herců. Krásná hudba i výprava, kostýmy, prostě vše dokonalé. Je to srdcovní záležitost. Východní Čechy, Dobruška, Nové Město nad Metují. Příběh, který obsáhne celý život člověčí, od narození až po smrt. A také lidské povahy. Je v tom prostě všechno.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Tohle by měli vysílat v televizi a ne přiblblý Ordinace, Přístavy a já nevím co ještě. Dlouho se mi už nestalo, že bych musel vidět všechny díly najednou.

plakát

Meru (2015) 

Neuvěřitelný, obdivující, neskutečný, lidský, fascinující...spousty přívlastků bych tady mohl vypisovat, a právem. Myslím, že tenhle dokument si to zaslouží.

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Pokleslá zábava v ještě pokleslejším duchu. Není více třeba dodávat...

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

Četl-li bych knihu až po shlédnutí filmu, hodnotil bych asi o hvězdičku více. Ale film jsem viděl až následovně a samozřejmě do necelých dvou hodin nejde vměstnat všechny myšlenky, příběhy, popisky. Filmová verze je trochu víc smutnější, než by podle mě měla být. A proto celkem hodnotím za tři.

plakát

Inferno (2016) 

Líbivé, má to švih, skvělou hudbu, dobrá oddychovka. Co jsem od toho čekal, to jsem dostal, takže...

plakát

Everest (2015) 

Já tyhle filmy miluju, v jakémkoliv zpracování. Takže žádnou výtku.