Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (70)

plakát

F. L. Věk (1970) (seriál) 

Perla české filmové tvorby. Neskonalé výkony celé plejády nejlepších českých herců. Krásná hudba i výprava, kostýmy, prostě vše dokonalé. Je to srdcovní záležitost. Východní Čechy, Dobruška, Nové Město nad Metují. Příběh, který obsáhne celý život člověčí, od narození až po smrt. A také lidské povahy. Je v tom prostě všechno.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Tohle by měli vysílat v televizi a ne přiblblý Ordinace, Přístavy a já nevím co ještě. Dlouho se mi už nestalo, že bych musel vidět všechny díly najednou.

plakát

Meru (2015) 

Neuvěřitelný, obdivující, neskutečný, lidský, fascinující...spousty přívlastků bych tady mohl vypisovat, a právem. Myslím, že tenhle dokument si to zaslouží.

plakát

Everest (2015) 

Já tyhle filmy miluju, v jakémkoliv zpracování. Takže žádnou výtku.

plakát

Gravitace (2013) 

Jste ve vesmíru na dohled matičce Zemi. Jediné co nyní máte je trochu toho kyslíku, který vám zbývá, než dosáhnete záchytného bodu, totiž modulu určeného na přistání, abyste měli šanci dostat se živí zpátky do té krásné, modrozelené planety... A že se to hlavní hrdince podaří, o tom jsem nepochyboval, ale byly to nervy:-)

plakát

Elysium (2013) 

Já sci-fi moc rád, a musím konstatovat, že mě tenhle film mile překvapil. Napětí od začátku do konce, super scény. Co dodat: plný počet*****

plakát

Všichni dobří rodáci (1968) 

Chválím ČT, že dnes, kdy umřel Radoslav Brzobohatý, vysílá tento film... Opravdu filmová česká legenda a pan herec R.B.

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

No fuj, fuj a ještě jednou fuj. 3D postříkaný krví jsem ještě nebyl:-)Ale jinak celkem vychytaný.

plakát

Nejlepší kapela (2009) (seriál) 

Byť z dětských let vyrostlý, přesto hltám každý díl tohoto seriálu, který, myslím, je v současnosti tím nejlepším, co může ČT nabídnout. Je v tom humor, jsou v tom "dětské" problémy s láskami, kamarádstvím atd. a přitom to má spád a "šťávu". Vřele doporučuji (nejen dětem). A jen tak mimochodem, mít takovou dirigentku jako ty nebohé děti, asi bych vylítl z kůže...anebo z kapely:-)

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Nemám slov...fakt mě to vzalo a všechna ocenění, která film získal, si plně zaslouží.