Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Deníček (5)

V síti 18+

Při sledování tohoto dokumentu jsem jen koukal s otevřenou pusou, co vše si dovolí, a jaké množství je takzvaných predátorů (pro mne jsou to jen zvrhlý prasata). Dokument určitě doporučím každému vzhledem k věku, a každému rodiči, kterému není lhostejné, co jeho ratolest u počítače, potažmo na internetu dělá. Líbí se mi stavba dokumentu, že se pozvolna rozjíždí a pak už je celkem hustý. Možná bych ještě drobet přikořenil konec o nějaký názory a výpovědi znalců, odborníku a osudy predátorů, které se z toho kvanta rozhodli použít do dokumentu, než jen pár řádek s paragrafem na obrazovce. A na to konto třeba ten dokument celý natáhl a třeba i rozdělil. Žasnu nad herečkami, které to dobrovolně podstoupily a dotáhly až do konce. Palec nahoru má u mne i ten jediný "klaďas", kterého i odmaskovali. O jediný veselý moment se v 86. minutě postaral pes v restauraci.

Gentlemani 2019

Tak tady jsem se náramně bavil. Guy Ritchie opět ukázal, že má výborné filmy a ví, co dělá... Možná bych řekl, že má film drobet pomalejší rozjezd, a konec mi přišel až moc překombinovaný, a možná bych byl i radši, kdyby ho prostě zabili, protože už mi to přišlo celkem okatý, a takových scén by tam mohlo být bambilion. U mě 90%.

Kóma 2019

Tak do téhle chvíle jsem nevěřil, že by Rusko zvládlo tak zajímavý film. Oni v podstatě vzali myšlenku z Matrixe a z Počátku, z dobrovolného spánku udělali ve finále nedobrovolné kóma, přidali narušeného doktora a mají celkem zajímavý film, který jsem ještě s podobně zpracovaným tématem kómatu neviděl, tudíž jsem se u něj i bavil. Jasně, svoje chyby má. Dialogy by možná mohly být barevnější, vizuální efekty místy vypadají amatérsky, ale jako celek působí víc, než dobře.

Terminator: temný osud

Jako fandu celé terminátoří ságy, ale hlavne odkojence na prvních dvou dílech musím říct, že mne hned během první půl hodiny celkem sklamal. Nicméně celkem pěknou akcí a solidním tempem nabitej zbytek filmu ve mě nechal přijemný pocit jako z celku. Ikdyž někdy ulítlé fyzické zákony ty efekty zase srážely. Hamilton výborná, Arnold taky a Luna se taky neztratil.

Black & blue

Tento film měl pro mne celkem svěží a moderní nápad, jak dát na obrazovku korupci a a policajní "nadřazenost". Nicměně si myslím, že jeho potenciál nebyl úplně využit. Pro Gibsona asi tyhle role nejsou. Připadal mi jako by ho to nebavilo. Za to Grillovi zaporný role mám rád, ikdyz neměl tolik prostoru. Hlavní aktérka mne překvapila. Za mě 55%