Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (37)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Ty Lvi za technické kategorie (Kamery, střih, zvuk, scénografie a další) jsou opravdu zasloužené. Když ztlumíte zvuk, má to vizuální úroveň, za kterou by se nemuseli stydět ani v Hollywoodu. Po spuštění zvuku to jede dolů samospádem a zase jsme u těch typických problémů českých filmů. Nelogická zápletka (pouze jedna – na 116 minut), dialogy jak s retardovanými a herecké výkony ze studentského filmu. I Neužil mne zklamal, i když třeba Zátopka hrál skvěle. Režie vysloveně amatérská. Nudné, žádné emoce, žádná akce, hluchá místa, pointa přeslabá. A k čemu ty anglické nápisy ? Že by očekávali nominaci na Oscara ? hahahaha

plakát

Její tělo (2023) 

Takový to mohl být biják a dopadlo to nejhůř jak mohlo. Ten scénář je tak slabý a neohrabaný a herci hrají jak zfetovaní. Veškerý potenciál zajímavého, i když krátkého života mladé ženy se proměnil v lacinou povídku z cyklu Bakaláři.  Nějakou psychologickou stránku nebo hloubku příběhu opravdu nezachrání dlouhé scény ve sprše nebo civění do zrcadla, i když co bychom od těchto herců mohli víc chtít.

plakát

Harry a Meghan (2022) (seriál) 

Myslím, že by se nemělo hodnotit podle toho, jaký má kdo názor na Harryho a Meghan a jejich chování. Ten dokument prostě není dobrý, spíš hluboce pod průměrem Netflixu. Vlastně bych to ani neoznačila za dokument, spíš talk show, kde si sebezaláskovaní influenceři vylévají srdíčko. Navíc ta délka absolutně neodpovídá obsahu. Šest dílů a pořád to samé fňukání, pořád selfíčka, naprosto nezajímavá. Vzhledem k tradičně vysoké úrovni svých dokumentů tentokrát Netflix  šlápl úplně vedle.

plakát

Lela show (2022) (pořad) odpad!

Blbečkové, kteří absolutně nemají co říct, tlachají o blbinách. Lela vypadá tak příšerně, ze mi běhá mráz po zádech.

plakát

Poslední závod (2022) 

Velmi silný příběh, ze kterého se dalo vytěžit mnohem víc. Scénář je vysloveně odfláknutý, jako by si  scénárista a režisér v jedné osobě chtěl co nejvíc ulehčit práci a vyhnout se scénám náročnějším na režii i na herce. Výsledkem jsou scénky s mnohdy až směšnými dialogy a někde vysloveně hluchá místa, scénaristicky i logicky. Výjevy, které by to celé zvedly a dodaly trochu prožitku, chybí.

plakát

Praha - den & noc (2022) (pořad) odpad!

Jestliže jsem seriálu Ulice dala odpad, tak co mám dát tomuhle ? Odpad všech odpadů !

plakát

S vůní tradice (2022) (pořad) 

Úmorné. Musíte vyslechnout dvacet minut irelevantních žvástů sebestředné ženské a blbostí kolem, abyste obdrželi jediný recept na nějaké pečené brambory. Ty by asi celkem ušly, ale byly ochucené popelem, ano, popelem, a ten se vyrobí tak, že se spálí kupka sena. To nám ale paní neřekla předem, že potřebujete balkón či terasu, protože to v paneláku samozřejmě nepřipadá v úvahu. V žádném případě to nezkoušejte !

plakát

Božena - Epizoda 4 (2021) (epizoda) 

Viděla jsem jen 4. díl, velmi slabé. Unylé, zkostnatělé, herci nepřirození, bez jiskry, hlavně ve vypjatých scénách (hádkách) výkony herců zcela nedostatečné. Celkově takové "odfláknuté", prostě typická laciná televizní inscenace jako zastara.

plakát

Zátopek (2021) 

V porovnání s těmi slátaninami, které se tu točí, opravdu silně nadprůměr, i když lehce rozvláčné, některé scény by se daly klidně vyměnit za nějaké užitečnější, více vypovídající o životě, době, sportu. 2h10 bylo až příliš. I když se velká část filmu věnovala olympiádě v Helsinkách, ani se nenamáhali nám sdělit, že Zátopek vyhrál 3 zlaté...!!!  Vzpomněli si na to až v závěrečných titulcích... První půlka mně opravdu bavila, pak se to nějak rozpadalo. Taky neustálé střídání a přeskakování z jedné časové linie do druhé bylo trochu matoucí a pak i únavné.