Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (931)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Letošní rok mě překvapil hned dvěma filmy, první absolutně bizardní Iron sky, který byl nakonec super!!! A pak Lincoln, který má zabíjet upíry. U obou byste si řekli, že to bude blbost, ale "vualá" ono se to vlastně docela dobře povedlo. Lincoln vypadá dobře, bitvy jsou přehledné a vypadají dobře. Žluto-šedý filtr filmu poměrně sedí. Co trochu zaostává je příběh, chtělo by to malinko prohloubit a víc seznámit s hlavním hrdinou, jinak jako popcornová zábava, to nemá chybu!

plakát

Ad Astra (2019) 

Člověk by řekl, že zkřížit Armageddon s Gravitací není možné a hle, kde se vzal tu se vzal Ad Astra. Naštěstí pro mě, si z Gravitace odnesl pouze vizuál a dá se říci komorní příběh o jednom astronautovi. Pozorovat Brada Pitta a jeho strasti během cesty na Neptun je zajímavé, sice né strhující, ale zajímavé. Malinko mi vadilo, že když už teda jedeme na vážno, že jak na Měsíci, tak na Marsu, lidi můžou chodit jako na Zemi a přitom v raketách máme stále stav beztíže?!? Proč nejde implementovat umělá gravitace i do lodí, když to na planetách očividně funguje, ale film to nijak nezmiňuje. Spoiler: Roy McBride letí za svým otcem na Neptun, který zde hledá v hlubokém vesmíru mimozemský život, je odhodlán k tomuto poslání zasvětit zbytek života. Posádka nezvládne toto poslání po psychické stránce a tak je Tommy Lee Jones, zkrátka a dobře obětuje, aby po x letech ve vesmíru o samotě zjistil, že jsme pořád sami. Za mě perfektní vyústění celého filmu. Ale nemůžu se zbavit dojmu, že bych si přál, aby to bylo o malinko více stylizovanější do Armageddonu než té Gravitace...

plakát

Aeon Flux (2005) 

Zase jsem šlápl vedle, když jsem se rozhodl podívat se na to. Nyní se ladně přesunu k záporům filmu: První dosti výrazný zápor je nedotaženost filmu, rádoby vše se vysvětlilo během tří minut, což opravdu nestačilo a navíc ta otázka ,,Proč to tak je a otázka klonů a proč se bouřej atd.?" zodpovězena stejně nebyla nebo aspoň né dostatečně. Druhý zápor: je to nudný, modlil jsem se, abych už se na to nemusel dívat! Třetí zápor: Nehrál tam Arnold Schwarzenegger, ten by prohodil aspoň ve víru bitvy pár vtipnejch hlášek (poukazuji na Komando, všichni střílej a kladnýho hrdinu prostě netrefí) A nyní zkusíme klady: První klad: Kdyby tam nehrála Charlize, mohlo to být možná i horší. Toť vše...

plakát

Afro Samurai (2007) (seriál) 

Velmi brutální příběh pomsty Afro Samuraje!!! Přátelé nepřátelé kilinguje se všechno, co stojí v cestě. Protože jen jedna věc je důležitá, být přece samurai number 1 :) Vše podtržené výborným anglinckým dabingem a hudebním doprovodem od RZA.

plakát

Ach ty ženy! (2003) 

Podle mě nedoceněná romantická komedie. Krásný příběh a vůbec vše to bylo podáno v hrozně milém hábu. Ikdyž Colina Firtha nemám úplně tak v lásce, tak zahrál svoji roli skvěle a jeho protějšek Heather Grahamová byla strašlivě roztomilá. Hrozně se mi líbila :)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Některé díly geniální, některé dobré, některé ucházející. Myslim, že to tento seriál přesně vystihuje.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Na můj vkus je Alexander Veliký trochu dlohý. Postrádá dynamiku akce! A navíc bitevní scény mi přišly docela zmatené a špatně se v nich orientovalo díky velmi útržkovité kameře.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) odpad!

Ali G je podle mě opravdu příšernej film bez špetky vkusu. Sice to zeměšňuje rappery atd. ale naprosto idiotskym způsobem!!! Sice si řeknete, jo jsou to fakt paka, ale je to blbě ztvárnění, nemůžu si pomoc. Fakt 88 minut nechutný nudy! Resqekpt!!!!

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Není to sice na pět hvězd, ale občas prostě máte chuť filmu přilepšit a poslat to tam! Mě Alita bavila hodně!!!! Tak jsem leccos odpustil :) Ale když to tak všechno sečtu, dostal jsem to, co jsem požadoval, to jest supr akční podívanou se skvělými efekty. A avatar Ality - bomba!