Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (931)

plakát

WWE Royal Rumble (2023) (pořad) 

Wrestlingu už nějakou dobu neholduju jako kdysi! Ale na Rumble s potencionální účastí The Rocka jsem mrknul. A byl jsem zklamaný vlastně ze všeho, co jsem viděl. Dle mého názoru WWE přestalo míst schopnost vytvářet nové superstar/potažmo legendy a vymýšlet aspoň zajímavé příběhy. Bohužel Triple H nedokáže ukočírovat jako kdysi Vince. Není to jen z nostalgie, ale je to fakt! Nejlepší éra je Attitude a Ruthless Aggression. Když se člověk dnes podívá na ty staré zápasy, tak jsou pořád dechberoucí!!! A také je to borcích samotných. Za posledních 10let jestli se vyklubala cca jedna opravdová hvězda Roman Reigns a tím to prostě hasne. A začněte chodit do fitka, kurňa!!!

plakát

Matrix Resurrections (2021) odpad!

Jediné dobré na tomto filmu jsou záběry z předchozích filmů. Jinak je to nepoživatelná sračka!!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Večírek (2021) odpad!

Gratuluji Michalu Suchánkovi, že našel nové dno české kinematografie!

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Nápad pěkný, ale s filmy s časovou smyčkou je problém, aby uměli diváka ještě překvapit, což se sice Boss Levelu v první půlhodině daří. ale upřímně po hodině sledování, jsem měl pocit, že už na koukám dvě hodiny. Najednou bylo kouzlo pryč a nijak zásadně se nevrátilo. Vcelku sympaťák Grillo, dobrej záporák Gibson, vtipný Sasso a příjemná Michelle Yeoh, ale nepodařilo se to ,,vystajlovat" do dokonalosti, takže sorry. Chtěl jsem proste víc!

plakát

Ad Astra (2019) 

Člověk by řekl, že zkřížit Armageddon s Gravitací není možné a hle, kde se vzal tu se vzal Ad Astra. Naštěstí pro mě, si z Gravitace odnesl pouze vizuál a dá se říci komorní příběh o jednom astronautovi. Pozorovat Brada Pitta a jeho strasti během cesty na Neptun je zajímavé, sice né strhující, ale zajímavé. Malinko mi vadilo, že když už teda jedeme na vážno, že jak na Měsíci, tak na Marsu, lidi můžou chodit jako na Zemi a přitom v raketách máme stále stav beztíže?!? Proč nejde implementovat umělá gravitace i do lodí, když to na planetách očividně funguje, ale film to nijak nezmiňuje. Spoiler: Roy McBride letí za svým otcem na Neptun, který zde hledá v hlubokém vesmíru mimozemský život, je odhodlán k tomuto poslání zasvětit zbytek života. Posádka nezvládne toto poslání po psychické stránce a tak je Tommy Lee Jones, zkrátka a dobře obětuje, aby po x letech ve vesmíru o samotě zjistil, že jsme pořád sami. Za mě perfektní vyústění celého filmu. Ale nemůžu se zbavit dojmu, že bych si přál, aby to bylo o malinko více stylizovanější do Armageddonu než té Gravitace...

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Není to sice na pět hvězd, ale občas prostě máte chuť filmu přilepšit a poslat to tam! Mě Alita bavila hodně!!!! Tak jsem leccos odpustil :) Ale když to tak všechno sečtu, dostal jsem to, co jsem požadoval, to jest supr akční podívanou se skvělými efekty. A avatar Ality - bomba!

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Endgame splnil, co si předsevzal! Zdárně ukončil jednu epickou, neskutečně vymazlenou komiksovou sérii! Celé marvelovské universum čítalo 22 filmů, které k sobě perfektně pasovaly a dokázali obstát i jako filmy sami o sobě a právě to zapříčinilo, tak obrovský úspěch celé série. Nemenší podíl na tom mají samozřejmě hrdinové a padouši, kteří byli obsazeni na výbornou! Jejich ostrovtip a přiblížení se ke komixovým předlohám, bylo fascinující. Nejsem si jistý, kterým novým směrem se univesum vydá do budoucna, ale věřím, že si zachová kvalitu. Nicméně nevěřím, že by dokázalo překonat, to co se povedlo v posledních 10ti letech. Díky za tu jízdu všem, kteří se těchto všech filmech podíleli! Užil jsem si to, víc než bych čekal!

plakát

Bojovník (2019) (seriál) 

Za mě velké překvapení! 5 hvězd je možná trochu nadhodnoceno, pač příběh není úplně nejsilněší. Ale, skvělé bojové scény ve stylu Donnie Yena, syrovost scén, slušné pletichaření, výborní Irové, hlavně pan Leary a mnoho dalšího. Těšil jsem se na každý nový díl. Za mě opravdu dobře natočený akční seriál zasazený pro mě do neobvyklého období 19.století v San Francisku. Rozhodně jsem spokojený a věřím, že další řada budu minimálně stejně dobrá jako ta první!

plakát

Burákový sokol (2019) 

Bylo to jiné, opravdu jiné. Přesně pro Šáju Beowulfa, které se v takovýchto rolích vyžívá. Ale líbilo se mi, kam celý film směřuje a to, splnit největší sen Zacka Gottsagena, stát se wrestlerem. Potěsilo i cameo Micka Foleyho a Jakea Robertse. Za mě povedené!

plakát

Captain Marvel (2019) 

Z počátku jsem se bál, jak to nakonec s tou marvelovskou hrdinkou dopadne. A vlastně musím říci, že jsem si tento snímek nakonec užil. Ikdyž vyznavači komixů, asi spokojeni úplně nebudou, jakým způsobem se snímek vyvíjel. Bohužel největší nepřítel Kapitánky Marvelové je sama Kapitánka. Nevím, ale Brie Larson není nijak zvlášť sympatická. Možná za to může scénář, možná sama představitelka, těžko říct. Ale proč tedy hodnotím tak vysoko, velkou zásluho na tom má Samuel L. Jackson a je ho Fury. Ikdyž na Furyho až nezvykle moc hláskující. Když se, ale naladíte na jeho vlnu, tak je vše ok. I celý koncept filmu zapadá dobře do Universa. Takže s tím nemám problém. Skvělé efekty, úžasný skill Kapitánky, hlavně když zničli celou loď jako by se nechumelilo. Superman by mohl závidět :D Za mě v pořádku! A hurá do finále End Game!!!!