Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (931)

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Extrémně pro mne očekávaný seriál! A také jsem se extrémně bál, že se to nepovede. Protože jsem Cavillovi zkrátka nevěřil. Ale musím smeknout. Cavill je na seriálu to nejlepší! Mám rád Wichera a hodně, sice jsem nečetl knihy a hrál jsem až Witchera 3 (nicméně jsem v něm strávil něco přes 500h + dodatky) takže se mi vryl pod kůži a řekl bych, že se vcelku orientuji :) Líbí se mi, že Cavill je dost přesnou replikou Geralta právě ze zmiňované hry a to mě bavilo velmi! Co se týče Yennefer, tak ve hře jí mám radši a co se týče Ciri, tak ta je pro mě taková nečitelná zatím. Každopádně se těším na další sérii a věřím, že se to povede ukočírovat minimálně na stejné úrovní!

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

A je to! Prachbídné zakončení, prachbídné poslední trilogie. Abych řekl pravdu, na tento film, již jsem šel s předsudky, že se to nepovede a jenom jsem si to potvrdil. Hloupé, naivní, nesmyslně klišoidní. Absolutně jsem přestal mít vztah k jakékoliv postavě, až tak mi to poslední díl zhnusil!!! Měl jsem pocit, že se koukám na pohádku Olaf a sedm stormtrooperů, razítko Disney. J.J.Abrams s hrůzou v očích zjistil, že nemá ve své nové trilogii záporáka. Ubohý Kylo, je trapný a ošklivý digitální Snooke je mrtvý! Safra, co s tím?? Á už vím (spoiler) oživíme Palpatina, no proč ne, pač to je přeci cool záporák a znásilníme tím předešlé trilogie. Hvězda smrti byl supr nápad, Planeto-mrd v Síle se probouzí fuj copyright a teď má planeto-mrd každý imperiální Destroyer, tak to je vážně nevěřitelně slabé. Plus nápad, nejdřív jsme si nechali dělat na tajné planetě stormtroopery, nevyšlo to, tak teď si necháme postavit úplně celou flotilu lodí, pač to je úplně něco jinýho. Vážně za tohle dostáváte peníze?? Oživování mezi Rey a Kylem se k smíchu, nastavované a trapné. Je to vážně neuvěřitelně zpackaná trilogie, která zničila to, co Nová naděje před 42 lety započala. Už ne prosím!!!!!!!!!!!!

plakát

Castle na zabití (2009) (seriál) 

Pro mne prostě nebojím se i říct srdcovka! Konečně má za sebou všech osm sérií a odcházím od Richarda Castla velmi spokojen. Hlášky, zajímavé případy, humor, chemie mezi postavami vše funguje na výbornou! Jelikož jsem nakoukal, všechny série dohromady, tak bych chtěl rozdělit seriál do tří segmentů. První je od série1-4, doslova jsem hltal každý díl neměl jsem dost, ikdyž začátek třetí série nebyl nejpovedenější po pár dílech to opět nabralo šťávu. Druhý segment je od 5-7 série, myslím že už to měl na starosti někdo jiný, minimálně režie, ale člověk si zvykl a nové nápady osvěžili celý seriál, navzdory tomu, že se zde začaly objevovat lehce vyjeté koleje, že vrahem bývá ten, který je v díle nejkratší dobu. Nicméně kvůli oblíbenosti postav to zkousnete. Dokonce zkousnete i jiný dabing Beckettové, a to že bylo co zkousávat :) A pak tu máme segment 3 a to je celá 8 série. Bohužel se něco stalo a celá polovina série je vlastně tragická, která popírá úplně logiku předchozích řad. Byli rumors, že Fillion s Katic se zrovna nemuseli a ikdyž to nebylo potvrzeno, tak je to na seriálu vidět, skoro spolu ve společných scénách nehráli a už to zkrátka nebylo ono. Druhá půlka už je o něco zajímavější a vlastně začne zase bavit a dořeší se poslední nedořešené záhady. Každopádně za mě skvělý detektivní seriál!!!

plakát

Trable o Vánocích (2015) 

Není to komedie a není to rozhodně vánoční film. Je zde pouze depka a předvídatelné vyústění všeho. Až k nevíře, kolik známých herců a hereček se k tomuto nedobrému filmu upsalo...

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) odpad!

Snažil se o to, již od třetího dílu. Ale teprve az nyní se to povedlo. Zatloukl se ten poslední pomyslný hřebík to Terminátoří rakve! Něco tak odporného, neoriginalního, bez nápadu jsem opravdu nečekal. A ještě k tomu se pod to podepsal sám Cameron?!? Měl vrátit značku, tam kde s druhým dílem skončila a ne naservírovat tupou mexicko-women power telenovelu!!!! Vážně ne!!!!! Nedalo se na dívat, vsě bylo tak plytké, nezábavné a hlavně viděné. Ani Arnold to nezachránil. Divím se, že na to vůbec kývl. Navíc mi přijde, že jsou ve filmu faktické chyby nebo minimálně nevysvětlené věci. Jen tak namátkou, proč arnoldův terminátor stárne, proč se jeho typ jmenuje jinak, proč je tady nová umělá inteligence, která dělá úplně to stejný, co Skynet když té budoucnosti Sára zabránila?? Dvě hodiny utrpení, prosím už tuto značku zanechte a nedělejte jí ještě větší ostudu, než kterou získala. Po delší úvaze bych ještě rád dodal (spoiler) Když zlý terminátor Arnold, killnul Johnna Connora, a poslal ho Skynet, proč tedy Skynet se netěšil ze vzestupu a ovládnutí všeho, vždyť uspěl! Tak proč o něm nikdo neslyšel a je tady Legion??? Nerozumím tomu...

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Nakonec po dlouhých úvahách hodnotím, lehce nadhodnocenými čtyřmi hvězdami. V zásadě nic proti filmu jako takovému nemám, jen jsem asi čekal něco malinko jiného. Duo Pitt/DiCaprio skvělé, i když říkat tomu duo. Kluci spolu měli pár společných scén, jinak jsem měl pocit, že se dívám na dva filmy zároveň. Jeden s Pittem a druhý s DiCapriem a kdyby se mě někdo zeptal, který mě bavil více, tak ten s Pittem rozhodně. Líbilo se mi klasické "tarantinovské" epizodní vyprávění, jen jsem měl pocit, že v tomto filmu z nějakého neznámého důvodu se nenachází to správné propojení jednotlivých linek, jako například v Pulp Fictionu. A upřímně bez linky Margot Robbie bych se klidně obešel. Konečná scéna šíleně brutální, pro mě dá se říci nečekaná. I když film tvrdil, že je podle skutečné události, tak se faktů zas tolik nedržel, za mě bych radši viděl originální námět od Tarantina. Né, že by tam snad nebyl, jen bych vypustil to podle pravdivé události a zaobalil to jinak. Myslím, že by to zafungovalo stejně dobře, ne-li lépe. Spoustu skvělých scén, spoustu dobrých dialogů a zápletek, díky kterým film nenudí po celých 162minut, s výjimkou tedy scény s Margot Robbie v kině, wtf?? Ano, užil jsem si to, ano chtěl jsem to mít o něco lepší a ano trochu přihodnocuji, kvůli minulým skvostům od Tarantina. Ale určitě stojí za to, se na devátý film podívat!

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Šílená, přepálená jízda jede dál!!! A funguje je to i bez Vina Benzína! Johnson contra Statham, dostanete přesně to, co čekáte! Vyhypovanou akcí nabitou, místy mírně nekorektní zábavu, plnou "wtf" momentů, které svou neskonalou přepáleností Vás jednoznačně dostanou!!!!!!!!! Takže jo, tuhle jízdu jsem si užil a zasazení Ryana Reynoldse do filmu, geniální. Myslím, že si tenhle spin-off vydobude pokračování...

plakát

Smrt nás spojí (2019) (seriál) 

Za mě skvělý, neotřelý seriál. Bez klišé a se supr zajímavou zápletkou a promyšlenými zvraty. Navíc chemie mezi Applegatovou a Cardellini byla skvělá! Tak se ptám tvůrce Liz Feldmanové, proč, sakra proč, celý seriál pokazíte posledním dílem, jen aby se pokračovalo další zbytečnou sérií?? Dalo se to vyřešit tolika různými způsoby, třeba to jen natáhnou o dva další díly. Toto je neodpustitelné! I přesto jsem si to užil a určitě se podívám na druhou sérii.

plakát

Vražda na jachtě (2019) 

Po velmi dlouhém ignorování "sandlerovek" jsem se zase jednou vrátil, jen abych se ujistil, že je to pořád stejně špatný jako jako před lety a možná i o něco více trapnější. Škoda, že se toho účastní i Jennifer Aniston, potažmo Gemma Arterton. O to víc je škoda, že samotný námět filmu nebyl úplně špatný. Ale Sandler se nesnaží vytřískat z filmu něco lepšího. Je spokojenej s trapnou srágorou, kterou servíruje pořád a pořád dokola! Neuvěřitelný!!!

plakát

Venom (2018) 

Těsně na odpadní propastí!!! Venom je neskutečně nepovedenej piece of shit! Nezlobte se na mě, ale fakt to bylo utrpení! Některé efekty byly docela nepovedené. Ale co opravdu zlomilo Venomovi vaz, byl casting. Naprosto příšerný výběr herců, celý snímek pohřbil. Michelle Willimas?!? Proč vybrali takovou starou herku do komixárny a upřímně Tom Hardy, podle mě začíná mít velkej problém se hraním. Poslední dobou Hardy ve svých rolích, jen bručí, skučí, nebo nemluví (viz. Taboo, Mad Max atd.) Je to děs! Jediné co se povedlo, tak jak symbiont mluvil s Eddie Brockem a závěrečná potitulková scéna (spoiler) s Woddy Harrelsonem, který by měl být v dalším díle jako Carnage. Strašně špatný, strašně!!!!